Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki mit érzek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki mit érzek, úgy, hogy lett barátnője?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon tetszik egy fiú, talán több is mint tetszés, de pár napja lett barátnője. A szívem szakadt meg, mikor láttam a dátumot kiírva, aztán ráírtam és gratuláltam nekik :(. Rohadt depis vagyok, sírtam, depis zenéket hallgatok, egész nap egy falatot se ettem, csak ittam(nem alkoholt). És ami talán a legjobban idegesít, hogy kb. 1 éve én tetszettem neki, de akkor nekem ő még nem annyira. Most meg fordult a kocka :(. Lehet hamarabb lépnem kellett volna? Most várjak, hátha szakítanak? Ciki így "szerelmet vallani"? Egy nyomulós kis pi**ának fog tartani? Válaszoitokat előre is köszönöm! 15/l

2017. aug. 25. 01:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ismerem a fajtád.

Adod a szentet, persze ha most lenne egy újabb keresztes háború, én az első sorban lennék, te pedig egy pincében jatszanad az ateistát.

2017. aug. 26. 17:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Na gyerekek ne itt vesszetek össze! :D Köszi, hogy leírtad a tanácsaid, valóban hasznosak.
2017. aug. 26. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!