Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom húga, érdemes várnom?
Sziasztok!
A történet úgy kezdődött, hogy 2 hónapja elkezdtem beszélgetni a barátom hugicájával, és olyan jóba lettünk h azonnal mindennapos lett. Mikor megismertem együtt volt egy sráccal azóta szakítottak, én vonzódom hozzá ő is hozzám, mondta. Négyszemközt nem sokat taliztunk, általában a bátyjával van úgy talizunk. (tudja h beszélünk de azt nem , hogy ennyire jóba lettünk).
Mondta h nem akar kapcsolatot. Azóta elemntünk pár napra nyaralni a haverokkal, jött ő is. Már az első éjszaka csókolóztunk, részegen és józanul is. Gesztusaiból látszott h jó l érzi magát velem, nem csak arra megy.
Hazaértünk megkérdeztem h mi legyen. Szintén az volt a válasz h nem akar új kapcsolatot. Kövi kérdésem az volt h most nem? Vagy velem nem? Azt mondta most nem,velem minden okés, de ne várjak rá.. Nincs egy hónapja h szétmentek a barátjával lehet idő kell vagy nem tudom..
Érdemes rá várnom?
bejössz talán neki, de lehet hogy azért nem akar kapcsolatot mert a bátyja haverja vagy
de azért ne add fel
később rájöhet hogy ez nem akadály...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!