Balatonszéplakfelső/Siófok környékén miket érdemes megnézni? Itt dolgozom nyáron, egy lány barátom jön meglátogatni, és valami jó programot ki akarok találni.24/f
Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 11:17
1/3 anonim válasza:
Sajnos ott nagyon nincs sokminden..
Vonattal este betudtok menni Siófokra és ott a Petőfi sétányon ellehet tölteni az időt.
Illetve van egy kalandpark a közelben.
Nem tudom, hogy milyen korosztály használhatja de meg lehet nézni.
Amit még tudok javasolni azok a hajó utak, ugyanis erre is van lehetőség, én még nem próbáltam szerintem időigyényes, lehet egy nap elmegy vele, és mivel te dolgozok szval ja..
17/F
3/3 anonim válasza:
Én átmennék vele Tihanyba hajóval (Siófokról), fent a "hegycsúcson" (az apátságnál, a visszhangnál, ahogy jobban tetszik :D ) van egy jó kis teraszos rész (talán étterem?), gyönyörű kilátással, ahol isteni fagyikehely van :-)
Remek program lenne, persze, csak ha van rá megfelelő idő és anyagiak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!