Melyik országba érdemes kimenni dolgozni érettségi után, ha nem akarok egyből egyetemre menni?
Hát Angliába kimehetnél, sok ismerősöm van ott és egész jó állásuk van egyetem nélkül is. Viszont a Brexit miatt előre kell az h hívjanak oda dolgozni. Szóval nem mehetsz csak úgy oda munkát keresni.
De azért sok sikert :) !
Engem felvettek Dániába egyetemre. Sajnos ugy alakult hogy anyagi okok miatt nem tudtam az ideji tanévben elkezdeni az egyetemet. Szoval kihagytam egy évet es dolgoztam/ pénzt gyűjtöttem.
Cipruson dolgoztam nyaron animatorkent. Ayia napa nevű part szakasznál... imádom!!!! Legnagyobb bulihely ahol valaha voltam.
Télen meg mentem szállodába PR-osmak. Most nyaron meg megint vissza az animatorkodas.
Szeptemberben kezdem a sulit. Addigra olyan 1,7-2 millát tudok majd osszesporolni. Nem lesz elég sokáig de amíg munkat találok kint addig szuper.
Szoval dióhéjban: nagyon ajánlom Ciprust dolgozni!! Szállást is kapsz meg minden. Annyi hogyha spórolni akarsz akkor nagyon oda kell figyelni... en is elég szerényen éltem ebben az évben. De vissza gondolva 100%ban megérte.
Remelem tudtam segíteni
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!