Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de máshoz vonzódom?
Szerintem beszéld meg vele hogy ez így nemjó.
Ha elhanyagolva érzed magad, mondd el neki. Ha igazán szeret, észhez kap és küzdeni fog érted.:)
Ha mégsem így lenne, akkor zárjátok le a kapcsolatot.
Ha megbeszélni sem tudod vele a dolgokat, akkor mi a kérdés?
Egy kapcsolatban nagyon fontos a komunikáció,ha ez nem megy,mire vársz?vess véget,nincs miért egymás idejét rabolni.
És te tettél valamilyen konkrét dolgot a megoldáshoz, vagy csak mondogatod neki, hogy lépjen?
Ezt én úgy tudom most elképzelni, hogy te mondod neki, hogy nem érzed jól magad, de nem teszel azért, hogy meghallgasson/figyeljen, nem teszel azért, hogy működjön a kapcsolat, csak várod tőle a megoldást, és inkább máshoz szaladsz, neki meg hisztizel.
Ha így van, ne várj sok jót.
Énis így voltam a barátommal csak mi nem tartotunk szünetett.
De ő is elhanyagolt engem nagyon kevesett beszéltünk ha beszéltünk is fbokon vagy üziben akkor úgy volt mint két idegen birtam ezt egy hétig elegem lett és elmondtam neki őszintén hogy nagyon rosszul esik hogy nem foglalkozik velem es hogy alig beszélünk meg hogy probáljon velem kedvesebb lenni mert igy meg fogom utalni es eltavolodok tole megertete amit mondtam neki és azota minden jo tobbet foglalkozik velem es jobban kimutatja hogy szeret.
Egy kapcsolatban fontos az hogy megtudjatok beszelni a problemaitokat mindent! ha ez nem megy es ezek utan is olyan veled felejts el!
Jobbat erdemelsz mint hogy olyanal legyel aki fel se tudja fogni hogy mivel bantsa meg a masikat hogy meg stbi..
egy kapcsolat nem csak arrol szol hogy talalkoztok es akkor jo minden csok meg olelgetes meg stbi.. hanem arrol hogy meg tudjatok beszelni mindent es hogy boldoga tegyen szeressen bizalom legyen es mindig melletted legyen barmi tortenjen!
az ilyen nem kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!