Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van barátom, de máshoz vonzódom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, de máshoz vonzódom?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 2 éve leszünk együtt. Mind a ketten 17 évesek vagyunk. Augusztusban volt egy kisebb szünetünk.. Hát nem is kisebb, mert 1 hónapig nem vettünk tudomást egymásról. Ő dobott ki. Sokat veszekedtünk, belátom. Augusztus végén megkeresett hogy vissza szeretne kapni, és én adtam neki még egy esélyt. Persze ígérgetett mindent. 2 hétig volt jó minden közöttünk, de az iskolában megismerkedtem egy 19 éves sráccal akivel nagyon jól kijövök. Sokszor megölelt már és sokszor kaptam tőle arcrapuszit. Nagyon sokat beszélgetünk, van közös témánk, és jó vele lenni. A barátomra visszatérve, pedig úgy gondoltam, hogy biztos azért szakított velem mert sokat voltünk együtt, így megpróbáltam azt a lehetőséget, hogy 2 hetente fogok lejárni hozzá, hétvégente. Csak hát nem számoltam arról ahogy 1 hétig lesz*r, és azon a héten mikor megyek én vagyok az élete. Közöltem vele hogy kezdem magam távol érezni tőle, és úgy vettem észre nem nagyon érintette meg ez a mondatom. Érdemes még vele lennem?

2016. okt. 10. 13:07
 1/7 anonim válasza:

Szerintem beszéld meg vele hogy ez így nemjó.

Ha elhanyagolva érzed magad, mondd el neki. Ha igazán szeret, észhez kap és küzdeni fog érted.:)

Ha mégsem így lenne, akkor zárjátok le a kapcsolatot.

2016. okt. 10. 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Folyamatosan próbálok vele erről beszélni, de mindig azt mondja ne idegesítsem fel ezzel, vagy csak rávágja hogy jólvan.
2016. okt. 10. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha megbeszélni sem tudod vele a dolgokat, akkor mi a kérdés?

Egy kapcsolatban nagyon fontos a komunikáció,ha ez nem megy,mire vársz?vess véget,nincs miért egymás idejét rabolni.

2016. okt. 10. 13:29
 4/7 anonim válasza:
#3. Teljesen egyetértek. Ha most nem tudtok ilyen fontos dolgot megbeszélni, mi lesz később?
2016. okt. 10. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a pasit is megértem , és téged is. Téged azért, mert a leírásod alapján csak egy kis figyelmre vágsz amit nem kapsz. A pasit meg azért, mert kivan idegileg a hisztijeidtől:D Szerintem szakítsatok egay csomószor voltam ugyan ebben a helyzetben egyre rosszabb lett csak.
2016. okt. 10. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:

És te tettél valamilyen konkrét dolgot a megoldáshoz, vagy csak mondogatod neki, hogy lépjen?

Ezt én úgy tudom most elképzelni, hogy te mondod neki, hogy nem érzed jól magad, de nem teszel azért, hogy meghallgasson/figyeljen, nem teszel azért, hogy működjön a kapcsolat, csak várod tőle a megoldást, és inkább máshoz szaladsz, neki meg hisztizel.

Ha így van, ne várj sok jót.

2016. okt. 10. 15:36
 7/7 anonim válasza:

Énis így voltam a barátommal csak mi nem tartotunk szünetett.

De ő is elhanyagolt engem nagyon kevesett beszéltünk ha beszéltünk is fbokon vagy üziben akkor úgy volt mint két idegen birtam ezt egy hétig elegem lett és elmondtam neki őszintén hogy nagyon rosszul esik hogy nem foglalkozik velem es hogy alig beszélünk meg hogy probáljon velem kedvesebb lenni mert igy meg fogom utalni es eltavolodok tole megertete amit mondtam neki és azota minden jo tobbet foglalkozik velem es jobban kimutatja hogy szeret.

Egy kapcsolatban fontos az hogy megtudjatok beszelni a problemaitokat mindent! ha ez nem megy es ezek utan is olyan veled felejts el!

Jobbat erdemelsz mint hogy olyanal legyel aki fel se tudja fogni hogy mivel bantsa meg a masikat hogy meg stbi..

egy kapcsolat nem csak arrol szol hogy talalkoztok es akkor jo minden csok meg olelgetes meg stbi.. hanem arrol hogy meg tudjatok beszelni mindent es hogy boldoga tegyen szeressen bizalom legyen es mindig melletted legyen barmi tortenjen!

az ilyen nem kapcsolat!

2016. okt. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!