Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódom a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom a barátom unokabátyjához?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátomat, ez nem kétség. Most jutottunk túl egy igen nehéz időszakon, de már rendben vagyunk. Jó vele lenni, vele minden jó. A szex is jó(bár nem a legjobb, de jó..). Nem értem magam, mindezek ellenére vonzódom az unokabátyjához. A barátom megjelenése is jobb, mégis hónapok óta az unokatesó jár a fejemben. Még néha aludni sem tudok tőle. Vele álmodok, mint valam 14 éves kis tinilány. Ha találkozunk le se tudom venni róla a szemem. Meg akarom ölelni, csókolni... Mi a fenétől van ez? Totál bekattantam. Pedig annyira jóba sem vagyunk. Mármint bírjuk egymást, eldumálunk, de nem lettünk országos cimborák.

Mit tehetnék ez a bizarr vonzalom ellen? Mitől alakulhatott ki ez?

(Köszönöm a normálus reakciókat és bocsánat az esetleges hibák miatt, próbáltam elkerülni, de telefonról mindig sikerül ejteni 1-2 darabot.)

2014. júl. 7. 08:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudod hogy megteszed:-)
2014. júl. 7. 08:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Simán vonzódsz hozzá, de szerintem nyomd el magadban ezt a vágyat. Idővel úgy is elmúlik.
2014. júl. 7. 08:14
 3/9 A kérdező kommentje:

1: Nem tudom, mit is teszek meg?

2: Az a furcsa, hogy még ilyen nem volt. Mármint még ennyire nem vonzódtam senkihez. Sok embert tartok szexinek, jóképűnek, de hogy valakit ennyire meg akarjak csókolni stb... :/ Persze, próbálom már az első pillanattól ezt elnyomni, csak nem olyan egyszerű.

2014. júl. 7. 08:19
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Miért lenne ez bizarr?

Így működik a vonzalom és a vágy. Ha tudnád, hogy barátod hány nő felé érez vágyat, szexuális vonzalmat...nem is lenne elég egy A4-es füzet teleírni annyi névvel. Tudod mi emberek így működünk, néha megkívánjuk egymást, néha megkívánunk másokat.

2014. júl. 7. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
ráizgult a suni?
2014. júl. 7. 12:26
 6/9 A kérdező kommentje:

3: Tudom, hogy a barátom is sok nőt(vagy annyira nem is sokat, elég válogatós) tart szexinek, csinosnak és tudom, hogy átfut az agyán, hogy milyen lehet a szex velük. Ez normális. Nekem is feltűnik pl. az utcán egy jó pasi, aki amúgy is pont az ideálom és egyből beindul a fantázia. Ilyet már tapasztaltam. És ezt néha még meg is vitatjuk a barátommal. Néha jót röhögünk, hogy na milyen lenne 3asba vagy 4esbe. :) ebből nincs semmi baj. De ez nem olyan vonzalom, mint amikor meglátok egy jó pasit stb... Pláne, hogy amúgy ezer meg ezer jobb pasit is láttam már, mint az unokabátyja. Ez már szinte fájdalmas, hogy nem csókolhatom meg. Ezért bizarr ez.

4: Hát te is leszűrted a lényeget. :D

2014. júl. 7. 13:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező: Neked vajon hány életet szánt a sors, hogy csak úgy eltaszítod magadtól, amit nagyon szeretnél??
2014. júl. 19. 13:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem fekszem össze vele, csak mert vágyódom rá...
2014. júl. 20. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:
S akkor marad az ábrándozás. Semmi gond az se rossz, s évek múltán a "mi lett volna ha.... "
2014. júl. 21. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!