Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de még mindig vonzódom az exemhez. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja szakítottunk a volt barátommal. Ő magas, izmos, nagydarab volt. Most egy sokkal csendesebb, szolidabb fiúval vagyok együtt és szeretem is azt hiszem. Mielőtt összejöttünk volna nagyon utáltam a volt pasimat. De mostanában le sem tudom venni róla a szemem és szinte mindig rajta kattog az agyam... Ő úgymond sokkal "vadabb", mint a jelenlegi barátom. Ezt úgy értem, hogy például amikor vele csókolóztunk, az olyan bizsergető, izgalmas érzés volt... A mostani pasim még egyszer sem csókolt meg, mert "nem akarja elsietni a dolgot". Szerintetek mit csináljak, szakítsak vele minél hamarabb, vagy előbb-utóbb úgyis elfelejtem az exemet?2015. dec. 21. 17:53
1/3 anonim válasza:
Hát amit írtál :D szerintem szakíts vele ha ennyire nem birod.
2/3 anonim válasza:
Az régen rossz ha nem a mostani pasidon jár az eszed. Szerintem benne is csak az exedet kerested. Ne kínozd szegényt sokáig.
3/3 anonim válasza:
Nekem is még járt ilyenen az eszem amikor összejöttem a mostani barátommal,de most már csak azon gondolkozok hogyan állhatnék bosszút az exemen. Talán egy idő múlva te is elfelejted az ilyen gondolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!