Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy jobban vonzódom szexuálisan most az exemhez, mint mikor együtt voltunk?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottam vele, de úgy érzem nem tudnék mást az ágyamba engedni. Olyan érzés lenne, mint ha megcsalnám... Pedig nem szeretem őt! (Legalábbis szerelmes nem vagyok)2015. okt. 7. 13:51
2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy már nem szereted, de ettől még nem biztos, hogy érzelmileg elszakadtál tőle.
3/13 anonim válasza:
Én is így vagyok, szerintem ez nem is annyira ritka jelenség.
4/13 A kérdező kommentje:
Első :nem gondolom, hogy egy ilyen jellegű problémával rögtön pszichológushoz kéne szaladnom, de azért köszi a választ! A többieknek is köszönöm!
2015. okt. 7. 15:52
5/13 anonim válasza:
Mert már pár hónapja nem szexeltél és ki vagy éhezve, és ha most nincs más a láthatáron, akkor rá gerjedsz, mert vele tudod már milyen. Plusz az embernek sokszor az kell ami nincs neki.
6/13 anonim válasza:
Szexuálpszichológus.......
Első voltam.
7/13 A kérdező kommentje:
Szexuálpszichológushoz meg pláne nem megyek, nem érzem ezt nagy problémának, mindössze kíváncsi voltam a véleményekre...
2015. okt. 8. 12:44
8/13 anonim válasza:
Most,hogy nincs,igy latod igazan,hogy mennyire is fontos neked. Azota lefekudtel mással? Fekudj le massal azt ajanlom,vagy jojj ossze megint az exeddel
9/13 anonim válasza:
Szerelmes vagy... Tök egyértelmű. Csak korábban nem láttad ezt be és még most sem. Szerintem olyasmi ember lehetsz, aki fél az érzelmeitől, korábbi csalódás vagy gyerekkori sérelmek miatt. Bocsi, hogy elemezlek, pszichológiát tanulok :) Merd szeretni. És az utolsónak adok igazat, jöjj össze vele újra! :)
10/13 A kérdező kommentje:
9-es:te összejönnél egy olyannal, aki a családos kisgyerekes exével bulizgat éjjelente rendszeresen édeskettesben,és akinek az exe fontosabb számára mint a létező párkapcsolata? Nem hiszem
2015. okt. 9. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!