Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem izgat fel rendesen a barátom, és a szex is rossz. Azért nincsen orgazmusom mert már csak a lányok iránt vonzódom?
Ha nem jó vele, akkor kuka. Ennyi a történet.
Ha meg a lányok tetszenek, akkor ne vesztegesd fiúkra az időd...
de szex miatt szakítani? :/ mégis milyen ember lennék, ha ezt tenném? :( szeretem őt, mert érzek iránta tényleg. csak a szex nem működik ennyi az egész, azt csak meg lehet oldani valahogy nem?
az utolsó kommentelőt pedig nem értem. miért baj ha 16 évesen ezt írtam? miért lennék kiégett?
nem mondtam hogy baj lenne, csak az írásod alapján az jön le mintha szexuálisan kiégtél volna.
ami valljuk be 16 évesen elég korai.
amúgy hidd el, minden kapcsolat stabil alapja a jó szex, erre majd idővel, ha több kapcsolatod volt, és idősebb leszel, rájössz magad is.
házasságok és kapcsolatok mennek tönkre ha a szex már nem izgatja valamelyik félt, vagy teljesen kimarad.
ebből lesznek a megcsalások, aztán a szakítások és válások végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!