Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kit szeret jobban a drogot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szevi02 kérdése:

Kit szeret jobban a drogot vagy engem?

Figyelt kérdés

Van egy haverja es o raszoktatta a drogra...sima fuves cigi de egyre surubben en meg egyre jobban aggodom.. :(

Mondtam neki ha nem rakja le engem eltaszit magatol tobb mint 3 honapja vagyunk eggyut es meg igy is szivja .. mar megprobaltam mindent.. a facebook fiokomat felfuggeszettem higy hagyjak neki gondolkodasi idot es ezzel nem ertem el semmit...ti hogyan bannatok vele vagy mit mondanatok neki?

2017. aug. 23. 00:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Jelensd fel
2017. aug. 23. 00:52
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Tiszta füvet szív? Mi vele a bajod? Ismered a hatásait? Nézz utána. Ha nem herbál, akkor szerintem ne akadj ki. Drog. Tudtad, hogy a kávé és a cigi is drogok?

Én hogy bánnék vele? Ha tényleg csak rendes füvet szív, akkor pont ugyanúgy, mintha nem szívná.

Oké, hogy aggódsz, megértem, de tényleg nézz utána és beszélj vele erről, hidd el, nem olyan rossz dolog ez, mint ahogy itt Magyarországon ezt beállítják. Ami rossz, az a herbál, meg a ki tudja milyen növényvédő szerekkel lepermetezett mezei fű, meg a többi szintetikus, na az rossz.

Persze ezt neked kell eldöntened.

2017. aug. 23. 01:05
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Szóval elefántot csinálsz a... nem is bolhából, a semmiből. Remélem fontosabb neki a szórakozás, mint egy tudatlan hisztis csaj. :)
2017. aug. 23. 01:40
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Csatlakozom a második válaszolóhoz:)
2017. aug. 23. 01:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne essünk át a ló túloldalára.

Nekem semmi bajom a fűvel, de a bio, az tényleg gáz.

Deritsd ki, mit szív?!

Ha biotechnológiai, falhoz kell állítani.

Ha normális zöldséget, az nem katasztrófa.

Ha neked az sem fér bele, akkor bizony külön utakon kell tovább folytatnotok.

2017. aug. 23. 02:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Na jovan *bio (biotechnológiai :DD)
2017. aug. 23. 02:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszokat es lehet hogy felfujom de nagyon szeretem es aggodom erte
2017. aug. 23. 11:49
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem dobd,nincs szüksége egy ilyen kis hisztis qrvára

A fű először is nem drog (ha a kávé és alkohol sem) másodszor egyetlen ismert gyógyszer a rákra és egyéb betegségekre

Nem vagy normális hogy ilyen miatt hisztizel

2017. aug. 23. 11:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha kis gond lenne akkor fújnád fel

De ez egyáltalán nem gond,semmi rosszat nem csinál

2017. aug. 23. 11:53
 10/11 anonim ***** válasza:
38%

Aha. A fű nem drog? Hát..de a törvény szerint, tudod az. Mellesleg nagyon sok okos itt írja hogy semmi baja nem lesz tőle, csak a fű az, ami belépő a nagyobb drogokhoz. Tudom, mert nekem volt egy ismerősöm, aki számára egy idő után elveszett a htaás és kábítószerezni kezdett.

Én kerek perec megmondanám neki, hogy vagy abbahagyja, vagy ennyi volt. Nem akarnám hogy az én életemet is tönkretegye.

2017. aug. 23. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!