Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mindkettő szeret, de nemtudom, hogy én melyiket szeretem jobban?
Sziasztok!
Van két lány, akiről tudom, hogy szeret. Egyikük fiatalabb nálam 2 évvel, a másik 1 évvel idősebb.
A probléma az, hogy szeretem őket, de nemtudom, hogy melyiket mennyire. Az idősebbel jobban kijövök, és sokat találkozunk. A fiatalabbal csak sokat beszélünk, de interneten.
Az idősebb lánnyal már kicsit közelebb kerültünk, megfogjuk néha egymás kezét, puszi, simogatjuk egymást.
A fiatalabbal alig találkozok.
Mi tehetek? Nagyon nehéz a választás.
F/16
L/14 L/17
Az idősebb lány falubeli, sokszor találkozunk, aztán mindig elkezdünk beszélgetni. Aztán sétálni stb... És ő a szemembe mondta.
A másik lány egy közeli városban lakik, vele csak párszor találkoztam, volt ölelés de semmi extra. A barátnője mondtam, hogy vigyázzak és ne törjem össze a lelkét, mert túl sokat érez irántam, és hogy szerelmes.
Melyiket tartod szebnek,jobnak és melyik iránt érzel nagyobb vonualmat?
ezt te dönsd el, de azt válaszd akihez jobban vonzods szexuálisan mert azt jóbb csajnak tartod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!