Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mindkettő szeret, de nemtudom, hogy én melyiket szeretem jobban?
Sziasztok!
Van két lány, akiről tudom, hogy szeret. Egyikük fiatalabb nálam 2 évvel, a másik 1 évvel idősebb.
A probléma az, hogy szeretem őket, de nemtudom, hogy melyiket mennyire. Az idősebbel jobban kijövök, és sokat találkozunk. A fiatalabbal csak sokat beszélünk, de interneten.
Az idősebb lánnyal már kicsit közelebb kerültünk, megfogjuk néha egymás kezét, puszi, simogatjuk egymást.
A fiatalabbal alig találkozok.
Mi tehetek? Nagyon nehéz a választás.
F/16
L/14 L/17
Szia!
Szerintem is az idősebbet kéne választanod, mert vele már van egy szerintem elég biztos alapod.
De ha te ebben bizonytalan vagy, próbáld meg azt, hogy feldobsz egy érmét ( pl: fej: idősebb, írás: fiatalabb). Ha az eredmény miatt csalódott vagy, vagy hasonló, válaszd a másikat.
Az idősebbet kisgyerek korom óta ismerem, kb 1 éve lettünk jó barátok, ha lehet ezt így mondani. Tudjuk egymásról, hogy kik vagyunk, és nem a mások által terjesztett hülyeségekben hiszünk. Ma is kérte fbn, hogy most nem lesz, csak délután, és várjam meg.
A fiatalabbat nem ismerem annyira, hiába beszélünk sokat. Közben kiszedtem belőle, és ő is bevallotta, hogy sokkal többet érez.
De attól tartok, hogy ezt én nem tudnám viszonozni. Szóval úgy döntöttem, hogy elhívom valahova az idősebb lányt, és akkor rátérek majd a témára. Sőt nem is kell, mindig szóbajön, mert szóbahozza.
Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!