Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány barátom akiről nemtudom eldönteni hogy tetszem-e neki? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ő a legjobb lánybarátom és még az eszemetse tudtam állítólag már akkor a legjobb barátom volt ugyanis egy bölcsödébe jártunk!és ez a barátság idáig csak ilyen jó baráti viszonyként működött most 8. -os vagyok
de egy ideje minden reggel és napközben töbször kb 30-szor megölel és mikor a tetszik szó jön közbe mindíg hirtelen egy pillanatra rámnézmár más barátaim ezekmiatt az ölelések miatt megkérdezték őt hogy tetszem-e neki de nem válaszolt.Egy "kicsit"(tényleg csak kicsit) tetszik nekem de nem szeretném csak igy szimplán rárontani azza hogy: szia egy kicsit tetszel nekem, én tetszem neked?
mit tegyek hogy ez kiderüljön és minden megoldódjon ??
2015. febr. 24. 16:43
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért gyorsan gépeltem ezért maradt ki ár szóköz! :D :D :) :P
2015. febr. 24. 16:45
2/3 A kérdező kommentje:
*pár szóköz
2015. febr. 24. 16:45
3/3 anonim válasza:
Kérd meg a barátaida, hogy mondják el neki hogy neked tetszik, és mit reagál, elpirul, vagy felcsillan a szeme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!