Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudom eldönteni
Sziasztok!Van egy lány akivel itt ismerkedtem meg,és eleinte nem beszéltünk,aztán rámírt facebookon és elkezdtünk beszélgetni minden nap amikor csak birunk.Igy kialakult egy nagyon szoros baráti kötelék,megbizunk egymásban,meg megbeszélünk mindent.Volt már pár kis vitánk de kibékültünk.Na és én tudtam hogy neki van barátja már akkor,és távkapcsolatban vannak,és nem is nyomultam mert nem akartam bele avatkozni,de azért tetszik mert szép lány,de mostanába azt mondta hogy gondjai vannak a kapcsolatban és ezért szakított vele.Én meg kaptam az alkalmon és elmondtam neki hogy tetszik és megprobálhatnánk,de visszautasított.Aztán késöbb bevalotta ,hogy hazudott mert mégse szakított de a problémák megvannak,viszont nekem attol tetszik.
Most akkor várjak hátha szétmenjek és probáljam meg ujra?
Vagy hagyjam és ne keresem?
Bocs ha hosszu lett...
15/F
Ne keresd.
Sportolj, tanulj és majd kapsz jobbat.
1. Csak ugratott, szóval nem komolyan gondolja.
2. Ha nincs ló, jó a szamár eset, de hopp... visszajött a ló.
Hát ja... ezt kéne.
Vagy csak simán ne válaszolj neki, látja, hogy fent vagy, esetleg csak egy szavas válaszokkal, hogy sugalld neki, hogy nem érdekel. Mert ugyebár valószínűleg a fent említett 2 eset közül valamelyik van érvénybe.
juj en vagyok az 5* *--*
Majd eldonti mit szeretne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!