Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő, ha 16 évesen még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha 16 évesen még brutálisan szerelmes vagyok egy Dragon Ball karakterbe?

Figyelt kérdés

Trunks-ról lenne szó, egyszerűen imádom, betegesen,már kiskorom óta.

Úgy kezdődött, hogy a testvéreim szerették nézni a Dragon Ballt, aztán és is megszerettem, ovis koromban pedig volt egy kártyám róla, amit kiscsoporttól nagycsoportig magammal hurcolásztam, mert azt hittem hogy a Trunksos kártya megvéd engem. (Tudom, beteg, nem kicsit)

Aztán mikor egy lány szándékosan szétszakította, olyan dühkitörésem lett, rendesen nekimentem.

Aztán ez a Trunks imádat ötödik osztály körül elmúlt, két éve viszont megint azon kaptam magam, hogy folyton csak Trunkson gondolkodom, már betegesen, élő pasim még nem is volt, pedig szerintem egész szép vagyok. :D Van pszichológusom, köszönöm előre is a tanásot. c: Kinőni nem akarom, ahoz túlságosan is szeeretem. Mit csináljak? Szerintetek a tudatos álmodás ( barátnőm ajánlótta) Beválik? Abban tényleg együtt lehet lenni bárkivel?Mert akkor még azt is használom.:D De azért tudom,hogy ez nem mehet így tovább... teljesen tanácstalan vagyok. Ötletek?

2017. aug. 22. 20:24
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Lol, mi van ittxD olyan hajat max csak a kilencvenes években talál az ember, ne már :D ez tipikusan akkori divat volt. Bááár, a backstreet boys-ból Nicknek szinte ugyan olyan haja volt anno, de azért mégse Trunks! xD
2017. aug. 25. 01:06
 32/40 A kérdező kommentje:

Meg amúgy is Trunks kell nekem, ő olyan esetlen meg cuki :DD hogy imádom.

Amúgy a haja az nem tudom milyen színű :D Szerintem lila, a dbz-s kártyámon lilanak van ábrázolva. Meg a gt-be is lila, de tudja a halál :D

Amúgy ha ezt durvának tálaljátok, lesettek utána, volt itt egy kérdés, hogy egy pali mániákusan megakarta tömni Trunksot, és már nem tudott magával mit kezdeni.

Az én sztorim ehez képest még rendesen normális is! :DDD

2017. aug. 25. 04:37
 33/40 anonim ***** válasza:
90%
Nem édes lányom.A tiéd messze van a normálistól.Bár tuti csak egy troll vagy,de számomra már az sem százas,aki unalmában ekkora marhaságokkal traktálja az embereket.
2017. aug. 25. 05:26
 34/40 anonim ***** válasza:
51%
Nem akarsz orvoshoz fordulni?
2017. aug. 25. 11:21
 35/40 anonim válasza:
Miért írtad ki a kérdést ha nem vagy hajlandó elfogadni a tanácsokat, és csak tovább kontrázod hogy te "így nem akarsz változtatni, úgy nem akarsz semmit tenni"? Megértem, eddig normális tanács nem igen volt. :) Szerintem rajonghatsz érte de ne vidd túlzásba. Ne feledd hogy ő nem igazi, és sosem lesz az, ergo sosem lesz a 'tiéd' vagy sosem 'lehettek együtt'. Ne próbálj meg hozzá hasonló fiút találni (amúgyis kétlem hogy lenne) mert egy embert nem a külseje miatt kedvelünk meg. Valóban egy rajzfilm figurával akarsz törődni egész életében? Én nagyon kétlem... 16 vagy? Rendben, még kinőhetsz ebből, csak akkor neked is akarnod kell a változást! Sok sikert!
2017. aug. 25. 13:55
 36/40 anonim válasza:
Mondocon xD Talán lesz trunks cosplay xDDD
2017. szept. 2. 21:38
 37/40 anonim ***** válasza:
Cosplay, egyértelmű. Vagy menj el a Comic-Con-ra. :) Ott találsz egy Trunks-t, akivel elmehettek "hátra".
2017. szept. 3. 08:17
 38/40 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem egyértelmű a hasonlóság.

2017. szept. 3. 08:19
 39/40 anonim ***** válasza:
Én legjobban a 7-es válaszolóval tudok egyet érteni!
2018. aug. 9. 00:25
 40/40 anonim ***** válasza:
Trunks naon jó
2018. dec. 3. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!