Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha 16 évesen még brutálisan szerelmes vagyok egy Dragon Ball karakterbe?
Trunks-ról lenne szó, egyszerűen imádom, betegesen,már kiskorom óta.
Úgy kezdődött, hogy a testvéreim szerették nézni a Dragon Ballt, aztán és is megszerettem, ovis koromban pedig volt egy kártyám róla, amit kiscsoporttól nagycsoportig magammal hurcolásztam, mert azt hittem hogy a Trunksos kártya megvéd engem. (Tudom, beteg, nem kicsit)
Aztán mikor egy lány szándékosan szétszakította, olyan dühkitörésem lett, rendesen nekimentem.
Aztán ez a Trunks imádat ötödik osztály körül elmúlt, két éve viszont megint azon kaptam magam, hogy folyton csak Trunkson gondolkodom, már betegesen, élő pasim még nem is volt, pedig szerintem egész szép vagyok. :D Van pszichológusom, köszönöm előre is a tanásot. c: Kinőni nem akarom, ahoz túlságosan is szeeretem. Mit csináljak? Szerintetek a tudatos álmodás ( barátnőm ajánlótta) Beválik? Abban tényleg együtt lehet lenni bárkivel?Mert akkor még azt is használom.:D De azért tudom,hogy ez nem mehet így tovább... teljesen tanácstalan vagyok. Ötletek?
Jaaa, hát olyan nagyon normális sose voltam :D jelenleg amúgy nem szívtam semmiből :D
Két-három barátom van, de azok igaz barátok, óvoda, általános óta, nekem meg elég is az.
Pasira aztán tényleg nem vágyom, elvenné a drága időt a Dragon Ball-ról. Azt meg senki nem teheti meg, még anyu se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!