Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsirtam magam a barátom előtt? Ez Baj?
1 honapja nem lattam a baratom.
Es meg elek!!!!
De aranyos vagy :) Nincs ezzel semmi gond, szerelmes vagy nagyon. Viszont egy ideig valoban cuki de egy ido utan sok lehet hidd el! Nekem is az elso baratnom ilyen volt, egy ido utan mar menekulni akartam (persze nem hagytam el csak irgalmatlanul jol esett egy este a haverokkal nelkule, vagy nem irni neki messengeren par oraig) mert sok volt nagyon. Pedig en aztan "ragacs úr" vagyok, en nagyon ragaszkodom a paromhoz de o rajtam is tultett. Szoval erre vigyazz oke? Egy par honap mulva mar megvaltozhatnal (es meg is fogsz) megszokod es az az egy het ugy elrepul mint a huzat.
Most epp nincs senkim es mondok egy tortenetet is; nagyon belezugtam egy lanyba, talan annyira is mint te a baratodba. Nem voltak jo eselyeim de biztosra vettem, hogy az enyem lesz es egy ideig minden jol is alakult. Aztan elszalasztottam egy nagyon jo lehetoseget es utana mintha elvagtak volna, sosem jott ossze jol szinte latni sem lattam, o itt volt en meg ott. Aztan 2 honapra kimentem kulfoldre, a csaladom kint lakik es minden nyaron kimegyek. Ezalatt osszejott egy masik sraccal, kepzelheted. Elolvasva az utolso sorodat jutott ez eszembe, hogy szerinted en mennyire szeretnem olelni es vele lenni erezni, hogy mellettem van? Te legalabb megteheted mert egyutt vagytok es o is szeret, te is ot. En lennek a legboldogabb ha csak egy eselyt is kaphatnek meg hogy csak egyszer randizzunk vagy mittudomen. De nem fogok ugyhogy mast nem tehetek azon kivul hogy elfelejtem ot. Szoval becsuld meg amid van es inkabb eld meg a boldogsagot, a pillanatokat hogy most fiatal vagy es van egy beteljesult szerelmed. Egy het? Ne szorakozz... Az semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!