Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsirtam magam a barátom előtt? Ez Baj?
Hát ez egy kicsit beteges. Csak egy hét és újra látod. Ezért sírógörcsöket kapni, nem normális.
És tuti megijednék tőled.
Persze úgy alapban nem gond, ha valaki elsírja valamiért magát. Ha éppen valami meghatja, vagy bántja, vagy éppen rossz kedve van, vagy valami rossz dolog történt vele.
De ez az állandóan sírógörcseim lesznek, ha rá gondolok, azért nagyon erős túlzás.
Szerintem ez aranyos is lehet.
De vigyázz vele, mert idővel könnyen úgy érezheti, hogy megfojtod a ragaszkodásoddal...
Ráadásul a fiúk jobban szeretik azokat a lányokat, akik jól érzik magukat a bőrükben és a saját életükben talpraesettek.
Ne már, csak egy hét.....
Nekem néha hónapokat kell várnom, hogy újra lássam a párom, és még nem haltam bele...
Szedd össze magad, ez nagyon túlzás.
4: Ne legyél veled hideg. De azért a hideg és a sírógörcs között vannak még szintek, pl. a normális viselkedés.
Tök jó érzés hiányozni valakinek, jó érzés, ha fontosak vagyunk valakinek. De ahogy írták már, az eléggé taszító, ha valakinek nincs semmi dolga, elfoglaltsága, élete és tőled várja, hogy minden percét kitöltsd.
7: ha szereted, akkor legyél boldog, és ne sírjál, hanem élvezz minden együtt töltött pillanatot, és várd a következő találkozást, vidáman, nem sírdogálva.
Azért biztosan van valami, amivel elfoglalod magad, munka, suli, család, barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!