Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsirtam magam a baratom elott, es ezert rettegek attol hogy emiatt kicsit kiabrandult belolem, mert o nem az a lelkizos fajta! Lehetseges?
A leírtak alapján tininek vagy tini kor végén lehetsz, mert a gondolkodás módod egysíkú. Tehát mindent a másik fél akarata alá rendelsz.
Tehát azt kéne magaddal tisztázni, hogy a barátod a társad-e vagy csak a dugópajtid.
Ha társad, akkor megérti és igazából ha szeret, nem tudsz olyan érzelemkitörést produkálni amivel elriasztod.
Azonban, ha minden értéked kimerül a lyukban a lábad között, akkor valószínűleg nem fogja tűrni az érzelmi megingásod.
Mindig lesz az életünkben rossz és jobb nap is. Ez az élet velejárója. A fiatal kapcsolatoknál az ember sokszor alábecsüli magát és az egekbe emeli a párját. És addig nem is lesz igazi kapcsolat a kapcsolat, ameddig egyenlőtlen a felek hozzáállása. Csak az a kapcsolat lehet, hosszú, tartós, ahol te nem vagy kevesebb és ő nem több.
Azt a leborult szivar végit :D Azért mert van lelked ami most kicsit kivan miért hagyna el? Én szerintem örülnie kéne hogy megnyíltál előtte. Én sem vagyok az az érzelgős fajta de remélem megölelt vagy legalább megkérdezte hogy mi a baj.
Ezen nincs semmi szégyeni való. Nincs okod félni ;)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!