Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi és lelki okból kifojólag emós szeretnék lenni de nem a pirszinges fajta eretvagdosós. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
NEM BIZTOS HOGY JÓ KATEGÓRIA. ne itéljetek el ez miatt2013. márc. 10. 18:34
1/9 anonim válasza:
Gondolom nem vagy több, mint 12.
2/9 anonim válasza:
Ennyi erővel mindenki lehetne emós, csak valakinek van egyénisége és nem menekül bele ezekbe. Neked az mitől lenne jobb, hogy emós vagy Max kinevetnek, és még emósabb leszel.
4/9 anonim válasza:
milyen az emós torta???
felvágja magát...:D
te meg pont a legfontosabb ismérvüket hagynád ki??
5/9 anonim válasza:
Hordj olyan ruhákat, mint az emosok!
6/9 anonim válasza:
jaj öreg, ne szórakozz már...
fiú vagyok, a múltkor a metrón utaztam és kiszúrtam egy egész csinos emos csajt... az igazság az, hogy baromságnak tartom az elvet, de némelyik egész dögös tud lenni.. szóval ott ült a csaj X lábakkal magába roskadva, ahogy kell.. szemezünk egy ideje, aztán a Blahára értünk, ahol fölállt, hogy leszálljon.. fiú volt baze:D
szóval ha mondasz 3 nyomós és értelmes indokot, hogy miért lesz jobb, ha emo leszel, akkor nem röhöglek ki!
7/9 A kérdező kommentje:
jolvan inkább hagyjuk még nem rendeztem le a dolgot de megtaláltem a belső egyensúlaomat és átgondoltam mégegyszer. már nem akarok emós lenni mert nem akarom se a szüleimet sem pedig a barátaimat megijeszteni. de azért kössz a leszóló komikat.
2013. márc. 15. 11:49
8/9 anonim válasza:
ha leszóló válaszra van szükséged, ez a társaság mindig a rendelkezésedre áll;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!