Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a baj velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Életem első kapcsola egy pár hete tart. Minden szép és jó elvileg. A srác nagyon rendes és a humorunk, érdeklődési körünk, világnézetünk passzol is. Néha viszont úgy érzem nem szeretem eléggé. Sokkal többször kezdeményez ő csókot és sokkal többször mutatja ki amit érez irántam. Engem pedig mardos a bűntudat, mert nem arról van szó, hogy nem szeretem (szinte minden szabad időmet vele töltöm és imádok vele akárhol lenni) csak félek, hogy ez mégsem szerelem. Nem tudom, hogy ez általában a kapcsolat további részében kell-e kialakuljon, vagy csak azért vagyok egy érzelmi zokni, mert még nem volt kapcsolatom eddig.

Félek attól is, hogy ha megismer jobban akkor meg fog utálni, ezért nem igazán merek neki mesélni a legbelsőbb gondolataimról. Nem engedem elég közel, nem merek megbízni benne. Nem vagyok megszokva azzal, hogy szeretnek és a viszonzás is furcsa.

Amit érzek egyelőre az a vonzalom, szeretet és egy kis nagyra becsülés meg tisztelet. De ezek nem azok az intenzív érzések mint amiről szoktak beszélni és félek attól, hogy azt nem fogom érezni és csalódást okozok.

18/l (ő 24)

2017. aug. 21. 00:14
 1/5 Stark2000 ***** válasza:
100%

A leírtak alapján szerintem semmi baj nincsen veled, szimplán félsz. Gondolom új még neked ez a dolog. :) Félsz megmutatni a legbelső gondolataidat és félsz, hogy mi lesz ha megutálja azt, aki belül vagy. Biztos vagyok benne, hogy nem vagy egyedi eset. Sőt! Élő példa lehetnék akár én is. Én pl szeretek animéket nézni dráma formában is, nem csak akció műfajban. Amikor ezt elmondtam anno barátnőmnek azt hittem, hogy leszól vagy valami. Hát.. nem. Sőt, még érdeklődni is kezdett. Az a véleményem, hogy ha szeret és JÁRTOK, akkor értelem szerűen elfogja fogadni a belső gondolataidat, belső énedet. Ettől szerintem nagyon nagy hülyeség félni. Azért szeret aki vagy.. Nem tartom kizártnak (sőt!), hogy még érdekelni is fogja a belső éned. Plusz ezt nem mindenkinek mutatod meg ezek szerint. Szóval szerintem elég érdekes oldalad fogja megismerni, ennek pedig biztosan örülni fog. :)

Ez a szikra... hát. Nálunk is csak később, úgy fél év után "lobbant be" barátnőm állítása szerint. Ettől ő még ugyan úgy kezdeményezett (bár elég kevés alkalom volt, én általában gyorsabb voltam, hehe :D), csak kis idő kellett. Elég sok olyan nőt / lányt ismerek, aki csak később lett szerelmes a kapcsolatában. Szvsz normális. Egyébként meg jó tisztában lenni azzal a dologgal, hogy a szerelem, rózsaszín köd is múlandó. Előbb utóbb úgyis szeretetté alakul, de az meg egy sokkal erősebb érzelem, nem? Kialakul egy kötelék, ésatöbbi. :) Szerintem adj még időt magadnak és a kapcsolatotoknak. Hiszen te is írtad, hogy még csak pár hete tart.

És szerintem még egy kicsit oldódnod kell, el kell telnie egy kis időnek ahhoz, hogy ne érezd bizonytalannak az érzéseidet iránta.

Remélem tudtam valamit segíteni. :) 17F

2017. aug. 21. 01:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon is sokat, köszi szépen :'D

Itt ülök fent hajnalban és frissítem a gyakorit mert ennyire sosem voltam még rászorulva valami válaszra, tanácsra. Szóval tényleg köszi :D

2017. aug. 21. 01:21
 3/5 Stark2000 ***** válasza:
100%
Délelőtt még biztosan írogatnak ide, addig szerintem nyugodtan feküdj le. Egyébként; nagyon szívesen! :)
2017. aug. 21. 01:25
 4/5 anonim válasza:
Szia,szerintem semmi gond nincsen veletek,én is ugyanígy éreztem a legelső kapcsolatomnál. Hodd el, ahogy majd telik az idő egyre több dolgot mersz neki elmondani,és nem fogsz "félni" attól,hogy nem szereted eléggé. Ez normális teljesen, amiket leírtál, de azért majd később beszélgessetek mélyebb,ne csak felületes témákról, mert az is nagyon fontos egy kapcsolatban. :) Hidd el ahogy egyre többet akartok majd együtt lenni, nagyon-nagyon megfogod szeretni őt.
2017. aug. 22. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Magánüzenetet írtam.

Tisztelettel Lisztőrlő =)

2017. aug. 22. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!