Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem törődik velem, mit tegyek?
Valószínüleg fellángolás volt, nemtudom hány évesek vagytok így nemtudom feltételezni a munkát például
Az hogy mit tegyél, hát ülj le vele beszélni hívd el mert ha ő nem beszél veled és ez így megy biztos kikészülsz és kicsit már ki is vagy készülve
Megkell beszélned vele hogy szeret e vagy nem érez e még irántad valamit vagy nem
Az hogy folytok szakítani akar és mégse szerintem talonba tett amíg nem lesz új csaja hogy ameddig nicns legyen akihez tud menni érted, de előtte beszélj vele mert ez csak egy feltételezés
Hát nekem is úgy tűnik, hogy felőle csak fellángolás.
Szerintem is írj rá vagy hívd fel. Beszélnetek kell erről, nem jó, ha sokáig húzod a beszélgetést. Mert csak nagyobb fájdalmat okozol ezzel magadnak és egyre több mindenen fog zakatolni az agyad. Az a jó, ha minél hamarabb tisztázzátok a dolgokat. Kérdezd meg tőle, hogy mit érez irántad. Figyeld a jeleket. Előfordulhat, hogy hazudni fog hogy ne bántson meg téged. De nem biztos, nem szeretnék rád ijeszteni.
Lehet, hogy valami nem volt rendben a kapcsolatban csak te ezt nem vetted észre és ezért akart sokszor szakítani.
Ha megfogadod a tanácsot és beszélsz vele akkor majd kérlek írd le, hogy mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!