Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, FIÚK! Mi van velem?
Egy újabb szerelem ügy. Tudom a százezredik.
Na szóval, megpróbálom röviden tömören.
Általános utolsó éveiben oda voltam egy lányért, viszont szerencsére ez az érzés elszállt így nyáron..de amilyen balek vagyok, jött egy másik lány. Közös ismerős által ismertük meg egymást nyár elején, már többször találkoztunk. Először csak normálisan dumálgattunk.( Csak a szokásos) De egy hónapra rá, minden megváltozott. Mintha elkezdett volna érezni irántam valamit...tök bizalmas dolgokat is megosztottunk egymással, nagyon jól el voltunk. De most elkezdtem én is érezni iránta valamit... Csak nem tudom, hogy azok a "jelek" tényleg azt jelenthetik amit ên gondolok. Nem egy városban lakunk, de nem is olyan vészes a távolság, szóval minden adott a párkapcsolatra, csak nem tudom, ő hogy áll ehhez. Én életemben másodszorra vagyok szerelmes, de most a legjobban. Hülyén hangzik egy 15 éves szájából tudom, de valami nagyon megfogott ebben a lányban. Nem egy topmodell(szép, de 100 szebb lányt láttam már) hanem úgy az egész énje... Magával ragadt. lwírhatatlan érzés. Pár hónapja ismerjük egymást, de egyszerűen annyira belegabalyodtam ebbe a lányba.
Nem tudom mit tegyek? Valami tanács? Kibírhatatlan ez az érzés, de lépni nem merek nem tudom biztosan ő is szeret e engem...
Köszi előre is a válaszokat🙄😊
Szerintem lépj bátran ha úgy érzed ő is olyan jelzéseket ad kérdezd meg tőle mondjuk h lehetne e köztetek több mint barátság hidd el a lányok értékelik ha kezdeményezel bár én nagyon bátor vagyok ilyen téren mindenkire nyomulok :D sosem volt még senkim de imádok másokon segiteni szóval csak hajrá! Légy bátor!
16/L
Grat 1#!
En azt tanacsolom, hogy dumaljatok meg tovabb, es nehany hettel kesobb hivd el valahova, amikor mar biztos vagy a dolgodban.
De ha tenyleg annyira kibirhatatlan az erzes es meg mindig nyuszi vagy, probalj meg olyan programokat szervezni, amikre o meg par kozos barat is megy (gondolok itt mekizesre, mozizasra, stb)
Eddig minden találkozásánál volt egy barátnője vele, és velem egy haverom.. de már mondta, hogy nem gáz, ha csak egyedül találkozunk, neki az is jó lenne, mert már úgy is nagyon találkozna velem. Arra gondoltam, hogy még ebben a hónapban elmegyünk valahova, csak még nem tudom hova..🤔
Jahh, majdnem elfelejtettem!! Köszi a válaszokat!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!