Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a legeslegnagyobb idióta a világon? Lányok ti mit tennétek velem ezek után? 16/f
Hosszú lesz :( De nagyon jól esne egy kis biztatás...
Van egy lány ismerősöm úgy 3-4 hónapja ismerjük egymást. 1 évvel idősebb is nálam nagyon gyönyörű lány minden fiú oda van érte, de eddig még csak két barátja volt meg néha szokott kavarni fiúkkal. Nagyon bejött már legelőször is csak sokat meséltek róla a haverjaim és eleinte valahogy mégsem tetszett mert az agyam lebeszélt róla vagy nemtudom, magamba kerestem benne a hibákat, hogy biztos egy kis ribi meg buta mint a föld, miért van mindenki oda érte, túl vékony stb... Gondoltam nekem azért se fog kelleni.
És egyre többször találkoztam vele ebben a közös társaságban ahova bekerültem, volt hogy random találkoztunk az utcán akkor is rámköszönt stb. Én meg volt hogy zavaromban hirtelen nem köszöntem vissza, ilyen többször is volt. Úgy meglepett meg minden. Igazából valamiért ő sokat foglalkozott velem, ÉN NEM ÉRTEM miért de úgy tűnik tetszettem neki. Bár szokták rám mondani hogy nagyon helyes vagyok (ő is mondta DE azt is hogy cuki ami ugye barátzónás kifejezés) de sajnos szociálisan nagyon béna vagyok és csak ismerős társaságban tudok megnyílni ismerős embereknek, másokkal főleg lányokkal elég nehezen beszélgetek. És nincs semmi önbizalmam igazából, vagyis inkább pesszimista vagyok hogy nekem úgysem jöhet semmi össze. Szóval nagyon félénk voltam és nem tudtam megnyílni neki, mások előtt meg csak játszottam az eszemet. A lány meg egy kis csoda mindig mosolygós jókedvű mindenkivel kedves folyton pörög és jó vele lenni. Ha ő megjelenik még éjjel is kisüt a nap.
És eleinte ugye csak nézett engem, aztán párszor összemosolyogtunk és elkezdett hozzám közeledni ami nekem már picit sok volt, vagyis az volt a baj, hogy mások előtt csinálta (és sosem volt megfelelő alkalom mert mások előtt nem mertem közeledni hozzá, csak pár alkalmunk volt kettesben). Például mikor szóba jött, hogy elmegyünk egy disco szerű helyre akkor azt mondogatta hogy oké mert úgyis akar már velem táncolni, vagy volt hogy az ölembe ült, meg megkérdezte, hogy leszek-e a férje (ezt nyilván csak viccből de nekem azért rá kellett vágnom, hogy biztos nem) és egy idő után már amikor én megjöttem akkor összekuncogtak a barátnői és hallottam, hogy mondják neki ,hogy "nézd itt van". De volt hogy egyik haverom mesélte, hogy XY (a csaj) szomorú volt mert nem voltam itt múltkor meg ilyenek. De konkrétan a legdurvább az volt amikor elkezdte egy srác mondani neki hogy csókoljon meg, ő meg adott egy puszit az arcomra de úgy hogy a szánk széle összeért. Ilyeneket csinált.
És mostmár késő, mert ismerkedik egy másik sráccal pedig mostanra realizálódott bennem, hogy igazából szerelmes vagyok belé. Nem is gondolok másra csak rá az egész napom ebből áll. Nem tudtam elhinni akkor hogy ő most komolyan gondolja ezeket vagy csak szórakozik mert a többiek előtt tette és nagyon szembetűnő módon. És mégis mit akart volna tőlem egy ilyen csaj? Most már van valakije egy idősebb srác aki jól néz ki izmos és borostás. Ő illik hozzá nem én.
Az elmúlt hetekben már nem is volt olyan mint szokott, nem foglalkozott már nagyon velem hiába vártam, pedig már léptem volna én is. Tegnap írtam neki egy levelet mert nagyon szomorú voltam. Jó hosszú lett és hát leírtam neki benne elég sok mindent többek között azt is mit érzek iránta és hogy mennyire nem vagyok büszke magamra. Tudom hogy már nincs esélyem de nem érdekel mert tudnia kellett, hogy sajnálom hogy ilyen voltam. Két óráig fogalmaztam aztán ugyanennyit paráztam ,hogy elküldjem-e vagy ne de végülis elküldtem neki facen. Már megbántam mert elmaradt a nagy hatás, igazából csak 3 sort írt nagyjából annyit, hogy erre most nem tudja mit mondjon és hogy ezt meg kell beszélnünk. Én meg írtam ,hogy rendben meg hogyan mikor stb de nem írt vissza délután óta pedig látta. Ez van most ...
Tudom hogy a világ legnagyobb nyomorékja vagyok de b@zzus egyszer lettünk volna normálisan kettesben csak egyszer akart volna megcsókolni úgy hogy csak ketten vagyunk... De mások előtt nekem ez egyszerűen nem ment zavarban voltam nem tudtam mit tenni és eleinte nem is vettem komolyam azthittem csak viccel. Aztán egyszer jól kiosztott az egyik csaj, hogy én mit szivatom már őt? Akkor esett csak le hogy lehet ez az egész komoly... Ti mit csinálnátok a csaj helyébe? :( Adnátok esélyt? Tudom ,hogy mennyire elképesztően idióta voltam de már másképp csinálnám. Csak már késő :((((((

Nem vagy idióta.. Nagyon aranyos történet, nem tudom, mi lehet a fejében, talán ő sem. Az mindenesetre jó jel, hogy egyáltalán válaszolt a hosszú leveledre facen, ha egy ilyen kérdést is ilyen hosszan írsz, kellett neki türelem, hogy végigolvassa :D Ez mondjuk tényleg lehet hogy gáz volt, nem tudom ez mennyire szerencsés.. De ha tudja, hogy mit gondolsz róla, akkor igazából ott van a kezében a döntés.
Azt mondta, beszéljétek meg, nem tudok mást mondani, mint hogy tényleg beszéljétek meg, aztán kiderül. Nekem úgy tűnik, van esély, bár elég szar, hogy kavar valaki mással, aki ráadásul jobb partynak tűnik, ez alapján valószínűleg nem sok jót remélhetsz, de a reményt sose add fel. És mondhatunk itt neked akármit, úgyse fogsz lemondani a lányról, szóval azzal nem is próbálkozom, hogy "hagyd, majd az idő megoldja" (ami amúgy szentigaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!