Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntenétek a helyemben?
Úgy érzem életem eddigi legnehezebb problémájával állok szemben..
A barátommal 8hónapja vagyunk együtt.. tanévben sűlve főve együtt vagyunk viszont most nyáron hogy nem vagyunk egymás mellett megromlott a kapcsolatunk. Mindennaposak a viták hisztis féltékeny nagyon durván. És az elmult időszakban már kínnak éreztem nagyon sokszor az egészet de úgy voltam vele várok év elejéig. Ezt nagyon nehéz tartani a sok vita miatt. Ezt az érzést viszont megerősítette bennem egy másik fiú. Iszonyatos büntudatom van de egy picikét megtetszett nekem egy fiú. Nyugodt kiegyensúlyozott vicces nem vesz magára semmit amit nem kell vidám bolondos. És neki is tetszem ahogy észre vettem.
Az a "vicc" az egészben hogy kértem a sorstól egy jelet hogy a barátommal kell e lennem vagy sem. Erre elkellett mennem egy olyan helyre ahova a barátom nem tudott eljönni és ott volt ez a fiú. Nem történt köztünk komolyabbam semmi de szinte "harapni lehetett" a vonzalmat.
Fogalmam sincs mit tegyek a barátommal. Mert tisztelem és rosszul érzem magam már amiatt is hogy hozzászoltam más fiúhoz. De azt is érzem hogy nem fog megváltozni(ezt nem is akarom) és én sem. Túl sok volt ez a nyár és sokan kérdezték miért nem szakítok. Úgy érzem kötödök hozzá mert vannak jó pillanatai amikor megőrülök érte de ilyen pillanat nagyon kevés volt mostanság. Volt valaki hasonló helyzetben? Nem akarom megbántani. Mert szeretem de azt érzem ez nem elég ahhoz hogy jó legyen a párkapcsolatom. Mit javasoltok? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Szörnyen érzem magam nem akarok hibázni és fölegnem bárkit is megbántani..
tipikus... amint süllyed a hajó már keresed is a másikat.
ha ilyen rossz a helyzet akkor javitsd meg, és ne háritsd el magadról az erkölcsi felelősséget a sorsos dumával...
lol útmutatás a sorstól xD
áljj le az anyaggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!