Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan döntenétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntenétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Úgy érzem életem eddigi legnehezebb problémájával állok szemben..

A barátommal 8hónapja vagyunk együtt.. tanévben sűlve főve együtt vagyunk viszont most nyáron hogy nem vagyunk egymás mellett megromlott a kapcsolatunk. Mindennaposak a viták hisztis féltékeny nagyon durván. És az elmult időszakban már kínnak éreztem nagyon sokszor az egészet de úgy voltam vele várok év elejéig. Ezt nagyon nehéz tartani a sok vita miatt. Ezt az érzést viszont megerősítette bennem egy másik fiú. Iszonyatos büntudatom van de egy picikét megtetszett nekem egy fiú. Nyugodt kiegyensúlyozott vicces nem vesz magára semmit amit nem kell vidám bolondos. És neki is tetszem ahogy észre vettem.

Az a "vicc" az egészben hogy kértem a sorstól egy jelet hogy a barátommal kell e lennem vagy sem. Erre elkellett mennem egy olyan helyre ahova a barátom nem tudott eljönni és ott volt ez a fiú. Nem történt köztünk komolyabbam semmi de szinte "harapni lehetett" a vonzalmat.

Fogalmam sincs mit tegyek a barátommal. Mert tisztelem és rosszul érzem magam már amiatt is hogy hozzászoltam más fiúhoz. De azt is érzem hogy nem fog megváltozni(ezt nem is akarom) és én sem. Túl sok volt ez a nyár és sokan kérdezték miért nem szakítok. Úgy érzem kötödök hozzá mert vannak jó pillanatai amikor megőrülök érte de ilyen pillanat nagyon kevés volt mostanság. Volt valaki hasonló helyzetben? Nem akarom megbántani. Mert szeretem de azt érzem ez nem elég ahhoz hogy jó legyen a párkapcsolatom. Mit javasoltok? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Szörnyen érzem magam nem akarok hibázni és fölegnem bárkit is megbántani..

2017. aug. 19. 00:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is ,csak a barátom pont az ellenkezője a tiédnek. Eléggé flegma ,nem érdekli nagyon semmi...
2017. aug. 19. 00:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Esetleg jancsi es juliskahoz van szerencsem?? Rajtuk kivul mas párost nem ismerek akik sulve-fove egyutt vannak habar ok sutve es fotten is egyutt voltak.
2017. aug. 19. 00:42
 3/7 anonim ***** válasza:

tipikus... amint süllyed a hajó már keresed is a másikat.

ha ilyen rossz a helyzet akkor javitsd meg, és ne háritsd el magadról az erkölcsi felelősséget a sorsos dumával...

2017. aug. 19. 00:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Valaszd a masodikat. Figyelj tudom h nehez de gondolkodj el ha igazabol szerelmes lennel a mostani baratodba ha igazan akkor megse fordult volna benned h abba amadik fiuba fogsz kisse belezugni.. Remelem tudtam segiteni
2017. aug. 19. 01:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy miért mindenki a szerelmet üldözi, ami rohadtul elmúlik minden alkalommal. 2 hónap... 1 év... Nem inkább egy olyan emberrel kellene maradni, aki mellett el tudod képzelni az életedet? A szerelem érzése rohadtul elmúlik minden alkalommal. Majd az új srác is megy a kukába azért, mert ez így működik nálatok? Nem elég forró már a kávé... mi legyen? Hááát kib*szom a kukába, mert leforrt az új adag. Az új adag is ki fog hűlni. Éretlen és hülye gondolkodásotok ez.
2017. aug. 19. 09:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem értitek. Az elmult 2 hónap úgy ment el a barátommal h majd megfulladtam a féltékenységétől a vitáitól ami általában értelmetlen gyerekes hülyeségekwn ment és nem én kezdeményeztem ezeket. És már egy csomó ideje csak én peóbálok tenni ezért hogy ez jó legyen ő ugyanúgy veszekszik velem minden sz*ron. És ami a probléma hogy már régóta azt kérdezgetem magamban van e értelme annak hogy hiába szeretem ő egyszerűen képtelen még annyi áldozatot is meghozni hogyha 3 héten keresztül nyári munkája van akkor 1x legalább találkozzunk. Mert ő fáradt és aludni akkar nem velem foglalkozni. És amint fönt is említettem rohadt sokat szenvedtem ezek miatt és ezt le sem tojta. Itt nem a másik gyerek a lényeg mert kit érdekel csak annyiszor "próbáltuk felmelegíteni a kávét" és semmi nem változott. Nem tudom eldönteni hogy van e értelme tovább vagy egyszerüen szar kapcsolatban vagyok és hülyeség volt bele vágni. És tőlem nekem eshettek hogy meg kellene beszélni de már 1000x megtettük eredmény nélkül úgyhogy fogalmam sincs mit tegyek
2017. aug. 19. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:

lol útmutatás a sorstól xD

áljj le az anyaggal

2017. aug. 19. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!