Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teccik egy srác, ti hogy döntenétek?
Szoval, táncolok és hát jártam a csoportbol egy sráccal akivel szakítottam még áprilisban, aztán megint összejöttünk és utánna közös megegyezés alapján megint szétmentünk, és most megint teccik egy fiu akit szintén a táncos csoportból ismerek, és tegnap budapestre utaztunk fellépni és a buszon hazafelé csak beszélgettünk meg minden és hát előtte is teccett egy kicsit és most hogy hazafelé beszélgettünk mégjobban megismertem és mostmár tutira bejön, és hát azt mondják hogy én is neki, és ez szerintem is igy van, a beszélgetéseinkböl meg ilyenekböl itélve, és hát nem tudom mi lesz ha megkérdezi hogy járunk vagy valami és nem tudom hogy ebbe az esetbe mit mondjak, mert félek hogy ribinek néznek majd hogy már a második srác a csoportbol,(senki nem járt még senki senkivel rajtam kívül) és félek hogy ribinek tartanának a tanáraim meg a csapattársaim is, a barátnőim biztatnak hogy járjak vele mert egy tényleg rendes és kedves fiu.
a srácrol még annyit hogy hihetetlen kedves meg minden, és sok csajnak teccik még rajtam kívül, de nem izmos meg semmi csak helyes srác és nagyon jó illata van ^^
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!