Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy döntenétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Eléggé sikerült bebonyolítanom az életem! Van egy srác aki az osztálytársam és már nagyon régóta tetszik, és idén nagyon nagyon jóban lettünk rengeteg időt töltöttünk együtt és egy hónapja majdnem összejöttünk csak aztán nem úgy alakultak a dolgok részéről és végül szakított velem akkor, hogy ne bántson meg. Viszont azóta is megmaradt a barátságunk és ismét kezdünk túl jóban lenni és én még mindig szeretem, és nem tudom elfelejteni. A minap voltam egyik ismerősömnél és ott volt pár ismeretlen barátja és az egyik srác nagyon jófej volt, és végig vele voltam és beszéltem vele, és azóta is beszélgetek vele csak ő kicsit messze lakik tőlem, de végre úgy éreztem, hogy az osztálytársam-srác nélkül is boldog voltam és jól éreztem magam. Viszont ha meglátom a suliban minden nap nem fogom ilyen egyszerűen elfelejteni. Ki mit tanácsol melyik srácra érné meg energiát áldozni?2016. nov. 20. 18:35
1/1 anonim válasza:
Sztem az ismerősöd haverját válaszd! Azért nem felejted el a másik fiút, mert túl komplikált volt vele a kapcsolatod es nyomot hagyott benned, de lassan majd elmúlik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!