Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a helyemben hogy döntenétek?
Figyelt kérdés
Adott két srác a és b. Annyiban egyeznek, hogy kedvesek. a, vele nagyon jol elbeszélgetek, kedvelem, szerintem bejövök neki. b, vele kevessebet beszélgetek, nagyon vicces gyerek, és nagyon tetszik, hogy zavarba van tőlem, imádom :D. Na de b, nem foglalkozik olyan sokat velem mint a, és b, néha bunkó is velem, de még így is hozzá húz a szívem, az élete részese akarok lenni, de nem tudom, hogy megéri-e küzdeni ezért a kapcsolatért. a, vele egyszerübb lenne minden barátok vagyunk, de olyan mint amilyen b,-vel lehet olyan vele nem lesz, de szívesen összejönnék a,-val is, de ez gyáva húzás lenne. Ha a helyemben lennétek, hogy döntenétek? félreértés ne essék nem azt akarom, hogy ti döntsetek hellyetem, csak a véleményetek érdekel? 17/L2017. ápr. 8. 14:04
1/7 anonim válasza:
Képzeld el ha összejönnél a-val akkor mi lenne, hogy lenne. Milyen lenne vele?
Képzeld el ezt b-vel is. Melyik tetszik jobban? Melyikben lehetnek bökkenők? Gondold végigi :)
2/7 anonim válasza:
Több bökkenő egyértelmű, hogy b,-vel de most valljuk be kellenek a viták és nézeteltérések egy kapcsolatban, úgyhogy ez nem gond, a,-val nem lenne gond de a szerelem nem annyiból áll, hogy beszélgetünk, meg járkálunk moziba úgy, hogy közben tudjuk, hogy vár ránk egy izgalmas, szenvedélyesebb kapcsolat, akár az igazi nagy szerelmem is lehet ez a srác és ha én meg egy másikat választok helyette. De azt sem akarom hogy a,-val megromoljon a kapcsolatom, de azért a szerelem fontosabb mint a barátságom vele. Tisztáznom kell ezt magamban, de azért már valamivel jobban átlátom a helyzetet :), nem jöhetek csak azért össze a,-val mert szerelmes belém és mert nekem csak szimplán tetszik, elsősorban a saját érdekeimet kell néznem.
3/7 anonim válasza:
bocsi, csak közben elfelejtettem a másik fiókomnak a jelszavát :D
4/7 anonim válasza:
kíváncsi vagyok az ilyen trolloknak hány fiókjuk van, hehh, nekem 1 is elég...
ne válaszoljatok, troll
5/7 anonim válasza:
3 van és pont ezért mert mindig elfelejtem a jelszavamat, miért lennék troll egy ilyen kérdéssel?
6/7 anonim válasza:
Mert ki tudja az ilyen 3 accos arcok mennyi trollkérdést bocsátanak ránk, mint ahogy te is.
Mert szinte 100%, hogy nem vagy lány.
Ennyi.
7/7 anonim válasza:
Nem fogok veled vitázni, ha valakinek van a kérdéshez véleménye majd ír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!