Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, nem akarom elfelejt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, nem akarom elfelejteni a lányt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmesek voltunk egymásba,de mire a talihoz jutottunk ő már nem volt szerelmes belém.Én őrülten szerettem amikor vele voltam,padon ültünk ő volt az életem értelme.Semmi mást nem láttam csak őt,az egész táj tiszta homály volt,csak rá koncentráltam.De ő már nem szeretett.Fél éve veszítettem el őt,lassan 3 hónapja nem beszélünk. 3 hónapig minden okés volt lájkolom a képeit.Csajozok amúgy van másik lány. De rá vagy 5 dal emlékeztet. Ma meghallottam az egyiket és elkezdtem sírni.Szereteből teszem ezt és örülök hogy nem feledem.Folytatni kell,egymáshoz valóak vagyunk,csak ő rossz útra lépett.3 hónapig lesz*rtam az egészet , de most ez a zene visszahozta az összes régi emléket.Nem akarom örökre elveszíteni.Nagyon hiányzik.Fél év alatt rengeteget változtam.Utoljára,3 hónappal ezelőtt még azt mondta van barátja hagyjam békén,gondoltam magamba,jösz te még az én utcámba. Na de jól van elfogott egy depis pillanat,holnap folytatódik minden,nélküle.
2017. aug. 15. 02:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
de csak a szexre kelletel neki vedd mar eszre megdugtad most meg a sülyesztöbe vagy
2017. szept. 17. 12:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem,nem dugtam meg és nem is a szexről szólt. Életre szóló szerelemnek indult mert télleg,nem tudok teljesen visszaemlékezni az érzésre de tudom hogy soha életemben még nem éreztem olyan jól magamat senkivel. Lángolt bennünk a szerelem.Most olvasom a januári üzeneteket amiken most sírok a röhögéstől. Azóta annyit változtam hogy az elképesztő.Belsőleg is de külsőleg végképp.Hülyék voltunk nagyon. Ő minden apróság miatt összeveszett velem és mindig otthagyott én meg nem engedtem el és zaklattam hogy mondja el mi baja.Most ha visszahajthatnám az időt úgy leszarn*m ahogy van.Menjél,a te bajod.Aztán azt hittem tényleg vége van és visszatértem egy régi csajhoz. Aztán pár nap múlva kibékültünk és visszaált minden a régire,aztán felolvastatta velem az üzeneteket a másik csajjal és amikor elolvasta annyira összeveszett velem hogy minden remény kihalt belőlem. Na és február elején elmentem hozzá utolsó reményként és nem jöttünk össze.Aztán kb májusig próbálkoztam visszaszerezni de csaak rosszabb és rosszabb lett a kapcsolatunk. És itt vagyunk szeptember vége és csak a régi szép időkre gondolok.Hihetetlen hogy egy életre szóló szerelem ennyire meg tud romlani.Legutolsó üzenetem neki 3 hete volt hogy szép az xy képen.Ő annyira érdekes csaj volt, érdeklődő, a végtelenségig tudtunk hülyülni együtt. Számtalanszor mondta azt hogy hiányzok neki és nem tud elaludni nélkülem.Reggel mindig én keltettem fel amikor suliba kellett menie és telefonált velem vagy egy órat olyan kómás fejjel. Életemben nem éltem át akkora örömöt és szerelmet,leírhatatlan.Aztán amikor elhagyott nagy depresszióba estem és életem legszörnyűbb napjai voltak.Nehezen viseltem és idióta voltam. Ezerszer elmondta hogy vége de én nem hagytam békén. Most ha újrakezdené velem egész más vagyok mint egy éve
2017. szept. 19. 00:31
 13/14 A kérdező kommentje:
De jelenleg igenis van barátja
2017. szept. 19. 00:31
 14/14 A kérdező kommentje:
És ma este rámírt nem hittem a szememnek. Igaz csak pár szót beszéltünk és azt mondta csak akarta megkérdezni hogy hogy vagyok,magyarul gondol rám.Nagyon vert a szivem amikor vele beszéltem.Aztán elment, azt mondta megy aludni de utána vagy még 2 órát fenn volt.Azzal rázott le. Hogy csak annyit akart tudni hogy hogy vagyok.Szóval nem akart beszélgetni tovább és mondta is hogy nem akar zavarni mivel én buliban voltam. De nem zavart sőt...
2017. szept. 23. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!