Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, nem akarom elfelejt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, nem akarom elfelejteni a lányt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmesek voltunk egymásba,de mire a talihoz jutottunk ő már nem volt szerelmes belém.Én őrülten szerettem amikor vele voltam,padon ültünk ő volt az életem értelme.Semmi mást nem láttam csak őt,az egész táj tiszta homály volt,csak rá koncentráltam.De ő már nem szeretett.Fél éve veszítettem el őt,lassan 3 hónapja nem beszélünk. 3 hónapig minden okés volt lájkolom a képeit.Csajozok amúgy van másik lány. De rá vagy 5 dal emlékeztet. Ma meghallottam az egyiket és elkezdtem sírni.Szereteből teszem ezt és örülök hogy nem feledem.Folytatni kell,egymáshoz valóak vagyunk,csak ő rossz útra lépett.3 hónapig lesz*rtam az egészet , de most ez a zene visszahozta az összes régi emléket.Nem akarom örökre elveszíteni.Nagyon hiányzik.Fél év alatt rengeteget változtam.Utoljára,3 hónappal ezelőtt még azt mondta van barátja hagyjam békén,gondoltam magamba,jösz te még az én utcámba. Na de jól van elfogott egy depis pillanat,holnap folytatódik minden,nélküle.
2017. aug. 15. 02:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sajnos a kesergésedet és a dalok hallgatását ő nem fogja észrevenni. Ha ennyire hiányzik tudasd vele!
2017. aug. 15. 02:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Belájkoltam pl egy régi képét,az az a kép amelyet először láttam róla.Mondjuk az nem nagy valami.Tudatnom kéne de hogy? Ha most ráírnék szépen beszélgetnénk.De 3 hónapja azt mondta hagyjan békén.Akkor hülye voltam és az agyára mentem.Biztos most nem mondaná azt.De egyenlőre csak jeleket szeretnék adni hogy lássa hogy nem feledem.Hogy tudassam vele?
2017. aug. 15. 02:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Írj neki, az a legjobb amit tehetsz, ha nem akarod felkeresni valahol.
2017. aug. 15. 06:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Szívesen ráírnék de mivan ha visszautasító lesz vagy csak simán leráz mert van valakije? Lehet még várni kéne a ráírással.Amúgy 2 és fél hónapja nem beszélünk.
2017. aug. 19. 11:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok,a lány 16
2017. aug. 19. 11:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Minden nap rá gondolok és bármikor hallok valami szomorú dalt,minden szó rá emlékeztet és elkezdek könnyezni.Nem akarom hogy bármi baja essen. Soha nem voltam senkibe annyira szerelmes mint belé. 1 hete hogy írtam neki hogy szeretné e újrakezdeni az egészet. Csak annyit mondott hogy bocsi van barátom és küldött egy szivet. Szerintetek is ez az igaz szerelem? Most próbálom minél elérhetetlenné tenni magam hátha keres.Régebben nem bírt nélkülem egy percig belém volt bolondulva, most meg így le**ar. Szívesen beszélnék vele akkor is ha van barátja persze nem nyomulnék rá. Mit kéne tennem visszajön még ő? Szerintetek is ez az igaz szerelem?
2017. szept. 13. 11:51
 7/14 anonim ***** válasza:
20 éves szamár létedre nem találsz korodbeli csajt hogy 1 16 éves tini után kell enyelegned aki ugyahogy van leszart ?
2017. szept. 14. 16:24
 8/14 A kérdező kommentje:
A kor itt most nem számít.Más idiősebb srácokat ismerek akik évek óta járnak tinikkel.Nagy szerelemről volt szó anno vele éreztem a legjobban magamat és azt szeretném visszahozni.Benne is lángolt a szerelem irántam. De ő könnyen feladta.Nem szabadott befejeződjön.Újra akarom vele kezdeni, de jelenleg van barátja.
2017. szept. 16. 09:28
 9/14 anonim ***** válasza:
felejtsd már el ezt a tini picsÜt és keress korodbeli csajt
2017. szept. 16. 12:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Attól nincs könnyebb hogy másnak mondd hogy felejtsd el és keress mást. Nekem nagyon nehéz elfelejteni valakit.Van hogy egy hónapig elfelejtem aztán valami apróság visszahozza az emlékeket mert még mindig kedvelem és nem tudok rá haragudni.És ez így folytatódik fél éve.Nem is lenne annyira gond ha simán találnék mást. De nehezen megy,nehezen találok mást és nehezen kezdek új kapcsolatba
2017. szept. 17. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!