Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni a párom. Lehet hogy nem is akarom?
Figyelt kérdés
A párom nemrég szakított velem. Beszelőviszonyban vagyunk, de van hogy nem merek neki írni, pedig nagyon nagyon hiányzik. Még szeretnénk találkozni (távkapcsolat, ő kerdeményezte), hogy lezárjuk a dolgot, de nem tudom hogy tényleg csak le akarja zárni, vagy rendbe szeretné hozni a dolgokat. Félek hogy csak le akarja zárni. Nagyon szeretem és rettenetesen hiányzik.
17/L
2015. júl. 19. 21:36
1/3 Noren1989 válasza:
Biztosan nem akarod elfelejteni...úgy emlegeted, h a párod, nem az exed....
25/F
2/3 anonim válasza:
Írj neki , próbáljátok megbeszélni és valahogy kibírni a távkapcsolatot . Ideiglenes távkapcsolat vagy alapból messze laktok egymástól ?
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos alapból messze lakunk._.
2015. júl. 19. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!