Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor két ember elég jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor két ember elég jó kapcsolatot ápol, de egyszercsak megszakad az, akkor még van mit menteni?

Figyelt kérdés

Például, ha pár hetes kimaradással újra beszélgetni kezdenek, akkor minden olyan lesz mint előtte volt? Mintha mi sem történt volna? Csak telefonon beszélgettünk, nagyjából már 3 hónapja szinte napi szinten.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2017. aug. 12. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egy kedves barátomat szeretném visszaszerezni, csak t fiu-lány barátság nem létezik... emiatt "lett vége"
2017. aug. 12. 00:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a két személyen múlik

Én általában az vagyok, akinek ha ilyen módon halványodik el egy kapcsolata, nem fog a másik után szaladni. A virtuális háló sokszor kelt egy olyan biztos érzést az emberben, hogy szeretve van és kapcsolatok veszik körül, de ezek hamar eltűnnek. Netes ismerkedésben nincs tapasztalatom.

Általánosban viszont nagyon központi ember voltam, szinte mindenkivel ápoltam valamilyen kapcsolatot az évfolyamból (ami 45-50 emberből úgy 25-30-at takar). Persze a legtöbb kapocs nem volt szilárd halmazállapotú. Mindenesetre miután elballagtam, jópáran felkerestek, a közvetlenebbek többnyire. Én is közvetlen természetű vagyok, így nem okozott gondot a társalgás, sőt kellemes volt évek-hónapok után újra hülyülni velük, mintha semmi sem változott volna. :) Az ilyen "nyomtalanul" eltűnő barátságokra nem volt még példa az életemben, és ez így van rendjèn.

17/L

2017. aug. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!