Tudnátok mondani felejthetetlen drámai filmet, amin tényleg megszakad az ember szíve és el lehet rajta érzékenyülni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 22:44
1/17 anonim válasza:
Hét élet, Forrest Gump, Benjamin Button, mondjuk..
2/17 A kérdező kommentje:
Lehet romantikus műfajjal is keverni.
2012. jún. 9. 22:49
3/17 anonim válasza:
Angolul War Horse volt a címe, magyarul nem tudom. Nagyonnagyon jó volt. Tényleg érdemes megnézni. (Főleg ha szereted a lovakat)
4/17 anonim válasza:
Hacsi - A leghűségesebb barát
Las Vegas, végállomás
Elcserélt életek
5/17 Csegi89 válasza:
3. a 'Hadak útján' a lovas, tényleg jó...
A király beszéde, A bőr amelyben élek, Hallgass a szívedre, Életrevalók, A hatalom árnyékában, Viharsziget, Szenvedélyek viharában, Jesse James meggyilkolása, Benjamin Button különös élete, Sorstalanság
nem mindegyik az a húúú de megszakad a szívem, de megéri megnézni
6/17 anonim válasza:
Dal egy agyonvert fiúért, Hacsi, Halálsoron, Túl a barátságon /nekem az volt/, Oroszlánkirály /nem dráma, de én végigbőgtem/, Nevem Sam
8/17 anonim válasza:
Érdekes hogy nem mondták eddig, de abszolút kötelező
Ha eljön Joe Black (Meet Joe Black), Remény rabjai
9/17 anonim válasza:
Fekete hattyú is egy kemény dráma. De ezen nem nagyon szakadt meg a szivem. Inkább hátborzongató
10/17 anonim válasza:
Én is Hét életet mondanám, nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!