Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondja már nekem meg valaki...

Mondja már nekem meg valaki aki látta a "Paranormal Activity" c. filmet, hogy milyen tényleg nagyon felejthetetlen félelmetes film?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak a screenert láttam, de az felejthető volt - még mindig Az ördögűző a legfélelmetesebb film.
2009. nov. 8. 01:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm látta, azt mondta, hogy annyira félt, hogy többet tuti nem nézné meg.
2009. nov. 8. 11:23
 3/11 A kérdező kommentje:

November 19 hazai premier!

Megnéztem, nem bírtam ki. Kár volt.

Én be"kakiltam" rajta annak ellenére hogy reggel néztem meg.

Ma se fogok aludni..:(

2009. nov. 9. 14:56
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Komolyan nem értem mi volt benne olyan félelmetes: a két tíz éves öcsémmel néztem, és bár állítólag tetszett nekik, semmi komolyabb hatása nem volt - és én se éreztem semmi katarzist (sőt még unatkoztam is rajta).

Tessenek inkább Ördögűzőt nézni, azt valahányszor megnézem, a hatása alá kerülök!

2009. nov. 10. 11:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jáájj én ma néztem meg és ugy nem váltott ki belőlem semmit de aztán elkezdtem filózni hogy mi lenne ha igaz lenne és mondjuk itt lenne az a "démon" vááá magamat ilyesztettem be xD
2009. nov. 14. 00:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán tényleg ez a hatásossága a filmnek, hogy némelyeknél képes előhozni a tudat alatti félelmet, a "mi lenne ha ez velem történne" gondolatokat stb.

Egyébként ha beleképzeled magad az illető pár helyzetébe, akkor eléggé el tud kapni a para érzés.

2009. nov. 23. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
pancserek, már az ajtóbezárása után a világ másik végén lettem volna.
2009. dec. 7. 23:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

23:13-asnak:

SPOILER!

Pont az volt a bibi, hogy akárhova ment a csaj, az a valami ment utána... :D

2009. dec. 8. 00:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
höcöcöcö biztos megtalálnám azt a helyet, meg minimum 100hagymával aludnék:D
2009. dec. 8. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár tény, hogy én se maradtam volna meg ilyen nyugodtan ilyen körülmények közt a házamban. :D
2009. dec. 8. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!