Egyetemen sokszor van úgy, hogy ha megszakad, akkor sem bír az ember kettesnél jobb jegyet szerezni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 10:48
2/4 anonim válasza:
Igen, előfordul. Én pszichológiából voltam így. Egy országos hírű pszichológus tanárom volt, kettes szint volt nála az, ha ledaráltad a tétel 6 oldalas kidolgozását, majd jöttek a kérdések. Nem ismerek olyan embert, aki egynél több kérdésre tudott válaszolni. Igaz, ő kijelentette, hogy neki van ötös szintű tudása. Egyszer szigorlatoztam nála hármasra, csoda lettem az egyetemen.
3/4 anonim válasza:
Előfordul, ha olyan nehéz az anyag vagy ha már szinte direkt szivatnak lehetetlen ZH-kal. Mindkettőre szokott példa lenni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez csak kifogás. Nagyon sokan vizsga előtt 1 hetet tanulnak, nem készülnek folyamatossan. Az ajánlott irodalmat sem olvassák el. Persze, hogy az ilyennek nagy szó a kettes. Akkor miért vannak summa cum laude tanulók, ha ennyire nem lehet ötöst szerezni ? Egyetemista rokonaim legrosszabb jegye mindnek négyes volt mindig. És nem büfészakon, hanem neves egyetemek orvosi, mérnöki, nyelvi, tanári, jogi karain. Aki tisztességesen készül, annak jó jegyei vannak. Feltéve, ha való az adott szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!