Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkozzak e a ténnyel hogy barátok vagy ne?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom akivel pár hónapot voltunk együtt...elég eseménydús 4 hónap volt, megismertem rengeteg barátját akikkel tök jó kapcsolatom alakult ki. A barátom viszont undorító módon hátat fordított nekem, más csajokkal beszélgetett, időt sem szánt rám...Igazából nem mondtuk ki hogy vége meg semmi csak így hirtelen nem írt többet, ami iszonyatosan fájt és nagyon rosszul voltam emiatt, mert rendesen megküzdtünk a kapcsolatunkért. Amikor így kezdett megromlani a dolog kettőnk között párszor találkoztam a legjobb barátjával,aki mindig próbált segíteni és amióta ismer bejöttem neki de még ilyenkor se hazabeszélt hanem próbált egy más kapcsolatot megmenteni...egy ideje már egyre többet vagyunk együtt és történt egy két dolog ( nem feküdtünk le)...az a helyzet hogy tudom hogy az egész helyzet elég szánalmas és már tényleg csak csalódottság köt a volt barátomhoz, de amikor ezzen a sráccal vagyok teljesen megfeledkezek róla és tényleg tduom önmagam adni, szeret, és elfogad úgy ahogy vagyok ahogy éppen kinézek...és ez nekem még soha nem adatott meg így...Érdekelne azért egy két vélemény hogy megéis hogy lenne helyes cselekednem? Adjak még időt magamnak? De akkor lehet elvesztem ezt a fiút?2017. aug. 11. 21:37
1/2 mcrgt2 válasza:
Szerintem inkább legyél okos és a barárját válaszd
2/2 I noor Y válasza:
Nemtudom kijelentettetek e a szakitast
Ha nem akkor surgosen tegyetek
Ami a masik fiut illeti lehet adnod kellene magadnak idot h atgondolhasd de mielott megtenned feltetlenul mondd el neki h ez ido alatt nem akard elveszteni
Tapasztalatbol mondom h ez nagyon jol esik egy fiunak....ha komolyan gondolja az illeto:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!