Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány szerintetek foglalkozzak vele vagy ne?
Utolso! Egyet ertek veled! En is viszonylag hamar kezdtem a bulizast és most 17 evesen meg szűz vagyok. Pedig 14 éves koromban kezdtem el a bulit. 16 évesen rúgtam be elsőnek és az is inkább csak egy becsiccsentés volt.
Hajts a csajra! Lehet hogy félreismered! Ismerd meg aztán ítélj. És vald be ez a buli dolog nem is olyan vészes, főleg ha a csaj még csak pár buliba volt...Ismerd meg és hajts rá;)
#4-5: Én örülök, hogy ti legalább normálisan buliztok, de sajna sok lány jár idegenekkel smárolni buliban, vagy azután ismeretlen szobákba,ha értitek.
Nekem ezek a lányok tényleg nem pályák, meg is értem a kérdező aggodalmát.
De lehet ez a lány se ilyen. Ha összejönnek, akkor legalább ketten mennek bulizni vagy a lány nem (nagyon) fog járni bulizni. Azzal, hogy nem járna állandóan bulizni, inkább nyerne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!