Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá hogy csak arra kellettem neki?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, elkezdtem randizgatni egy 24 éves sràccal és màsfél hónap utàn lefeküdtünk ( a szabad ég alatt ) mert màshol nem tudtunk volna. Szűz voltam még figyelmes volt de megis felmerel bennem hogy csak arra kellettem neki lehet alaptalnul.Vélemény?2017. aug. 9. 15:47
21/27 anonim válasza:
Mindketten beleegyeztetek az együttlétbe? Odafigyelt rád a másfél hónap alatt? Nem kapkodott el semmit? Ha tényleg így volt, ne érdekeljen mások véleménye. Ti döntésetek volt nem az övéké (kommentelőké).
Remélem nem vetted magadra a r****cozókat. :)
22/27 A kérdező kommentje:
Igen odafigyelt ram vegig a masfelhonap alatt is meg az egyuttlet alatt is. Nem eroltetett semmit. Nem, nem tartom magam r*b@ncnak.
Azota talalkoztunk màr, szerintem nem fog elhagyni komoly kapcsolatot tervez velem...
2017. aug. 11. 11:47
23/27 anonim válasza:
Na mizujs van? Meg van még a srác? Most azóta együtt vagytok még?
24/27 A kérdező kommentje:
Igen egyutt vagyunk
2017. aug. 20. 11:44
25/27 anonim válasza:
Na az szuper, akkor örülök, hogy végül is minden oké :D sokáig!
26/27 anonim válasza:
Nem fog sokáig tartani sajnos.
27/27 A kérdező kommentje:
Koszonjuk :) mibol gondolod ezt kedves utolso?
2017. aug. 20. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!