Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi az esély rá hogy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá hogy csak arra kellettem neki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, elkezdtem randizgatni egy 24 éves sràccal és màsfél hónap utàn lefeküdtünk ( a szabad ég alatt ) mert màshol nem tudtunk volna. Szűz voltam még figyelmes volt de megis felmerel bennem hogy csak arra kellettem neki lehet alaptalnul.Vélemény?
2017. aug. 9. 15:47
1 2 3
 11/27 A harmadik szem ***** válasza:
55%
Ne haragudj meg, de azért vagy kíváncsi mások véleményére, hogy aztán az ellenkezőjén lovagolva vitatkozz mindenkivel? Ennek így nem sok értelmét látom.
2017. aug. 9. 17:01
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem hanem azért mert érdekel hogy màsok mit gondolnak róla. Érvelek magam mellett nem vitatkozom, főleg akkor ha valaki alpàri stílusban közli a véleményét
2017. aug. 9. 17:06
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Azóta is Veled van? Figyelmes Veled? Próbál a kedvedben járni? És Te az övében? Vagy lelépett, és azóta nem találkoztatok? Mert ha ez utóbbi történt, akkor bizony csak arra kellettél neki. Ha az előbbiek, úgy nem. Sőt, szeret.
2017. aug. 9. 17:09
 14/27 anonim ***** válasza:
51%

Ez gáz amit csináltál!

Nagy a korkülönbség, 24 éves srác 16 éves tini lánnyal jár? wtf

másfél hónap után lefükedtetek? wtf

Sztem csak szexre vágysz...

2017. aug. 9. 19:46
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem en parkapcsolatot szeretnek nem csak szexet...
2017. aug. 9. 20:10
 16/27 anonim ***** válasza:

Késő, rábaxtál .... Szexet kaptál semmi mást 😂😂😂

Kicsit sajnállak, hogy olyan emberrel vesztetted el, aki csak luknak tekint ....egy fax csapoló gèpnek, egy strigulának , aminek már azt sem tudja hol az eleje meg a vége, mert az eleje már rég volt. A vége pedig folyton változik,

De hèy , ne velünk foglalkozz, kérdezd meg a sráctól, hogy mi a szitu, hátha nem csak egy baxó gèp ... :(

Kitartást csajszi!

2017. aug. 9. 23:02
 17/27 anonim ***** válasza:
Velem nem akarsz összebújni, én legalább veled egykorú vagyok xd
2017. aug. 9. 23:31
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem úgy nézki mint akinek ez a hivatàsa Mr.Baxógép

Nyilvàn ha éreztem volna rajta hogy csak arra kellek neki akkor nem fekszem le vele,de nem ez tortent. Sot olyanokat mondott hogy szerinte "az ember eleteben egyszer igazan szerelmes es most van az" meg elottem negy baratnoje volt és nem is volt massal szexualis kapcsolata, mar mint a negy emberen kivul.

2017. aug. 10. 00:01
 19/27 anonim ***** válasza:
Lehet az előző négy lány is úgy érezte nem arra kell neki, velük nem beszéltél?
2017. aug. 10. 10:18
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem, mert màsik vàrosban voltak ezek a baràtnői nem ebben a vàrosban lakott sokàig. Mindegyikkel egy éves kapcsolata volt.Nevüket nem mondja el mert azt mondja lezarta azt az idoszakokat nem erdekli. Kulonben negy eve nem volt senkivel
2017. aug. 10. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!