Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá hogy csak arra kellettem neki?
Ha kiszámolod, ő másfélszer annyit létezett eddig, mint te. Ha belegondolsz, hogy 8 év múlva te milyen messzeségekben lehetsz majd, akkor felmerülhet a kérdés, hogy mégis milyen sokat fogsz változni ez alatt... és általában ez az, ami miatt nem illenek össze ilyen korban ekkora korkülönbséggel a párok, és ezért fog úgy tűnni, hogy csak arra kellesz neki, miközben csak.. hát na, máshol nem illetek össze, csak odalent.
Természetesen a kivételek erősítik a szabályt, de ne lepődj majd meg.
És így találjon egy normális csajt akárki????
Másfél hónap alatt feküdtèl vele ????
Gratulálok....
És had ne káromkodjak, nem akarom százszor kijavítani ezt a fost, hogy nem enged posztolni....
Ha ugyan úgy keres, meg elhiv moziba vagy valami , akkor alaptalan a vád, ha ez nem így van, akkor téged megfektettek és imádkozhatsz anyunak hogy ne légy terhes.....
Oké, de másfél hónap????
Gondolkozz már egy kicsit :( ha csak arra kellettèl volna neki is megérdemelnèd ,
Gondolom tökéletesnek gondolod magad, igazi cicababa vagy, tessék, itt az előnye baby , tessék anyucinak sírni , kérdezd meg tőle, anyu ? Ugye nem csak arra kellettem neki?
Bátran kérdezd meg tőle, nyugodtan!!!
Gyerünk!!! Várom mit reagált rá anyuci.....!!! Puszi !!! :)
Indokold mar meg legyszives kedves utolsó....
Mert randizgatni kezdtem egy nalam picit idosebb ferfival es lefekudtem vele masfel honap utan????
Szerintem eleg sok az a masfel honap foleg hogy minden ilyen lassan ment csok kezfogas oleles stb vartam volna eveket fel evet?!
Nem eletem nem vagyok cica baba. Egyszeruen oltozkodom ( farmer polo) sminkelni sem sminkelem magam
8 év szerintem nem vvilàgkatasztrófa..
Valaki 30 évessel dugatja meg magat buliba ket perc ismertseg utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!