Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e még nála esélyem?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy éve majdnem minden nap beszélgetek a lánnyal Facebookon (habár már 4 éve ismerem), találkozgatunk. Nemrégen elhívott hozzájuk, hogy majd másnap elmegyünk strandolni. Másnapra viszont meghívta a barátnőjét is (akivel eddig sosem találkoztam), és a fürdőzés után (egy nappal később) írta, hogy a barátnője nagyon belém van esve, meg hogy így szeret meg úgy. (Ez már nem jó, hiszen ha o is járni szeretne velem, nemhiszem, hogy jó szemmel nézné, hogy a barátnőjével járok.) Majd később írta, hogy o kedvel engem, de csak barátként. Én pedig egyértelműen több szeretnék vele lenni, mint csak barátok. Viszont körülöttem úgy viselkedik, mintha tényleg szeretne. Van esetleg valamennyi esély, hogy megváltozik a véleménye?
16/F
2017. aug. 5. 14:24
1/3 A kérdező kommentje:
(A lány is 16.)
2017. aug. 5. 14:28
2/3 anonim válasza:
Nem szeretnélek elszomororítani,de ha tényleg csak és kizárólag barátként néz rád, akkor nehéz feladat ebből kitörni. A másik lány nem tetszene neked? Én biztosan várnék még rá egy picit hátha változik a kiszemelted véleménye, de azért járj nyitott szemmel :)
3/3 A kérdező kommentje:
Mivel csak aznap ismertem meg a másik lányt, szinte semmit se tudok róla. De egyébként én is arra gondoltam hogy várok egy kicsit, aztán lesz ami lesz.
2017. aug. 5. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!