Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van igy eselyem nala?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van igy eselyem nala?

Figyelt kérdés
Szoval van egy lany akivel mar kb 1 honapja ismerjuk egymast es mar szoba is jott a jaras. Azt mondta meg korabban h tetszek neki de meg nem akar jarni mert h "alig ismerjuk egymast". Eddig 5szor talalkoztunk es az utolso alkalomkor is azt mondta h meg ismerjuk meg jobban egymast. Szerintetek van ilyen? Ebbol ugye nem lehet friend zone?16/f

2017. aug. 2. 23:48
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem legyél türelmes. Nyugi, adj neki időt. Szerinrem ez egy jó pont a lánynak, nem ugrik bele rögtön a mélyvízbe. Szóval nyugi van.:D
2017. aug. 3. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérj tőle konkrét választ a miértre. Járás közben ismerik meg igazán egymást az emberek, addig csak vagy szimpatizálnak vagy nem.

Inkább mondja ki a nemet, minthogy folyton hitegessen.

Ha még 6 találkozó után se tudja eldönteni, hogy mit akar, és a kérdésedre csak hebeg, habog, akkor én hagynám a lányt. Ha életképes, el tudja dönteni, mit akar és válaszol is egy eldöntendő kérdésre.

Ha nem válaszol akkor elég komolytalan a dolog, és akkor is megtisztelhetne azzal, hogy elmondja az okot.

Nekem ez a véleményem.

Azért ennyi idősen ennyi idő alatt illik már eldönteni mit akar az ember.

2017. aug. 3. 00:22
 3/4 anonim ***** válasza:

1 hónap alatt azért már nehezen hiszem el, hogy nem tud dönten.

Ne haragudj, hogy ezt írom, de nem áll jól a szénád...

De! Ha a helyedben lennék én a következőt tenném:

1. Felejtsd el azt, hogy be akarsz neki jönni. Add önmagad, mert büszke vagy arra aki vagy és a csaj ha próbálna sem tudna megváltoztatni.

(A lány érzze, hogy neki te kellesz)

2. Hívd el egy talira (randira). Tervezd későre, mert napközben rohadt meleg van. Mondjuk olyan 7 körül jó, ha taliztok. Ülj be vele egy helyre... nem kell nagy felhajtás, csak ne kocsma legyen. Úgyse a falat fogjátok bámulni, hanem egymással dumáltok. Szerintem nem mondok sokat, ha olyan 1.5-2 órát ott vagytok. Fizetésnél te fizess, ha fizetni szeretne, mondd hogy majd legközelebb ő fizethet.

Menjetek el sétálni. Este nyáron a legjobb. És végül intézd úgy, hogy valami szép emlékezetes helyre menj vele, amire szívesen emlékszel vissza, mint az első csókotok színterére.

Ha ott vagytok és tényleg jól sikerült az este, akkor valószínüleg ő is felfokozott hangulatban lesz. Ne kérdezd meg, hogy szabad e.. úgyis nemet mondana.. ahogy ott beszéltek, dobj be valami olyat amin elkezdtek kekeckedni.. olyankor rádnéz. Te is nézz mélyen a szemébe és közeledj hozzá. Ha akarja, hagyni fogja.

Szájra puszi párszor aztán..

A folytatást a párkapcsolati témakörben rendezzük. ;)

(Néhány mankó, amire illik figyelni.. a lány jobb oldalt megy, nem szajha. Ha bal oldalt megy, akkor cserélj vele helyet. Ha rákérdez, mondd meg miért.

A csendet nem kell kerülni.. néha kell az is.

Ha az ajkait a nyelvével barizgálja, akkor érdekli a dolog.

Végül, de nem utolsó sorban.. Ne feledd el, hogy te egy nagyszerű srác vagy és a lány legalább annyira jól jár veled, mint te vele.) 18 éves srác voltam. Sok sikert ;)

2017. aug. 3. 00:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó, én lányként mondom, hogyha nem lennék biztos egy kapcsolatban, akkor attól inkább még jobban elmenne a kedvem, hogy ha látom, hogy a srác meg akarna csókolni. Persze tudom, hogy elejét lehet venni a dolognak, de eléggé letámadásnak és erőszakos dolognak tartanám. Főleg, hogy nyáron elsétáltunk valamerre és még sötét is van. Teljesen kiábrándulnék a srácból.

A séta után a hazakísérés lovagias és azt mutatja, hogy a srác aggódik értem, mert nem enged egyedül haza. Nem kell ehhez bepróbálkozás meg nyomulás. Ha valamit érez a csaj, akkor már ettől megdobban a szíve, és azt mondja, hogy igen, egy srácra szükségem van.

Mindenesetre ha már ennyi idő se tudja eldönteni mit akar, akkor nem szerveznék ilyen nagy romantikázást, mivel valószínű bukott a dolog, és csak még jobban beleélném magam, így aztán mégnagyobbat koppannék. Egy ilyen idős lány igenis tudja már, hogy mit akar! Ne kerteljen, ne csűrje még az időt, mert a másikat kergeti ezzel az őrületbe. Ha nem, akkor legyen nem, de mondja ki. Ha igen, akkor legyen igen, de ne játszadozzon vagy érzékeltesse, hogy igen, ő is ugyanazt érzi.

2017. aug. 3. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!