Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nála esélyem?
Én: alacsony(163 cm), duci(49 kg)
Lány: 162 cm 40 kg
Én a csöndes, visszahúzó típus vagyok.
Míg ő az élénk közkedvelt típus.
Mindig mindenkivel nagyon kedves (velem is).
Közben én a zárkózott személyiségemmel az ellentetje vagyok!
De mióta ismerem meg a közelébe vagyok egyre inkább megnyílok, és sokkal jobban szocializálódok.
Szerintetek?
Pupilla picit tágul, enyhe fintor, enyhén elnyújtja a mondatokat, a BFF oda jön akkor elküldi melegebb éghajlatra.
enyhén a jobb lábát befelé fordítja.
Lehet hogy röhejes de vigyelek minden pici neszre.
163 centisen 49 kilósan nem lehetsz duci sehogyse.
Az normális, ha egy olyan ember mellett akit szeretsz hamarabb megnyílsz ő, és a világ felé is. Külső nem számítt a normális csajoknak (csak minimálisan) szal egy kis vonzalom kell testileg, de a normális csajok (nem a tömegcsajok) belsőre mennek, de jó mondóka is kell hozzá.
Add önmagad, küldj jeleket felé, észre fogja venni, hogy törődsz vele. Látnia kell, hogy te mennyire akarod, és ha bejösz neki, akkor már nyert ügyed van.
Korod??
na igen......
akkor kb ennyi jön ki belőlem: hát hát ő helóó ő mizújs?
(nem vicc)
erre van egy módszerem hogy ha már túl kínos nekem akkor elkezdem a jobb lábom mozatni (csak nagyon picit) akkor jön a BFF-em hogy talált egy pokemont és magával rángat.
(Így úszom meg hogy fogyatékosnak higgyen)
Egyetlen közös téma van: a kaják és az animék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!