Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meg eselyem nala?
Figyelt kérdés
szerelmet vallottam egy lanynak, de o azt mondta, hogy o nem erez igy, de remeli, hogy baratok maradunk.
bocsi az ekezetek miatt, nem magyar billentyuzet van a laptopomon.
2017. jún. 26. 18:26
1/8 anonim válasza:
Welcome to friendzone.
Fck that bish. Van még más lány bőven.
3/8 A kérdező kommentje:
akkor mar ne is beszelgessek vele?
2017. jún. 26. 19:11
4/8 anonim válasza:
De, nyugodtan!
Viszont azt ne várd, hogy hirtelen beléd szeret.
5/8 A kérdező kommentje:
akkor mit csinaljak?
2017. jún. 26. 19:31
6/8 anonim válasza:
El kell fogadnod,hogy csak barátok vagytok.
7/8 A kérdező kommentje:
es hogy? olyan rossz erzes.
2017. jún. 26. 20:06
8/8 anonim válasza:
Pontosan egy éve mikor megcsináltam a vizsgákat a jó kedvből természetesen "berúgtam" a csajnak meg fb-on megírtam hogy tetszel nekem mindig is tetszettél a csaj meg azt mondta Bocsi de nemérzek így... De biztos bennem volt a hiba mert voltak jelek amivel ő ki mutatta hogy énis neki.. csak én voltam az a gyáva aki fb-on szólt.... na persze meg hamarabb is kellett volna... De az ember tanul a hibáiból 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!