Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem nála?
Most megyek 10.-be.Van egy évfolyamtáram, akivel csak látásból ismerjük egymást. Soha nem beszélgettünk meg semmi. Erre idén májusban észrevettem, hogy nagyon sokszor néz rám, mosolyog. Mindig is szimpi volt a srác, de nem igazán foglalkoztam vele, mert más tetszett. De így májusban minden megváltozott. Sokszor nézett engem mosolyogva és túrt bele a hajába. Viszonoztam ezeket a dolgokat, és én is mindig kerestem a tekintetét, és mosolyogtam rá. Az egyik legjobb barátom fiú, és nagyon sok időt töltök vele. És a srác, aki tetszik nekem, nem egyszer nézett már úgy a haveromra, mint aki meg tudná fojtani. Ebből gondolom hogy féltékeny. Aztán sokszor találkoztam vele a suliban. Egész éven alig jött ki a terméből, és most hogy van köztünk ez a kis bizsergés, folyton ott volt ahol én. És szerdánként többször volt, hogy ott ült annál a teremnél, ahol nekem jött órám. Vagy úgy állt a büfé előtt, hogy nem vett semmit, csak nézte, hogy én ott vagyok. Az esetek 80%-ában követte minden mozdulatom a szemével. Aztán egy nap rám köszönt,de én annyira nem számítottam rá, hogy vissza sem köszöntem. Alapvetően nem vagyok ilyen, és azóta is bűntudatom van. Valószínűleg bunkónak tart. De ezután is ugyanúgy érdeklődött. Sőt még talán élénkebben is mint előtte.
Alighogy elkezdődött a nyári szünet, kihívott egy fiú haverom, hogy beszélgessünk, meg eltöltsünk egy napot ketten. Beleegyeztem, mert haver. És összefutottunk azzal a sráccal aznap, aki nekem tetszik. Szomorúan nézett rám, és én sem reagáltam másképp. Láttam rajta, hogy rosszul esett neki. Félek, hogy most vajon mit gondol rólam. Valószínűleg azt hiszi, hogy a pasimmal látott. Holott ez nem igaz.
Szerintetek van még esélyem nála? Félek, hogy épp a félreértés miatt inkább elfelejt, és keres magának mást. A közös barátunk szerint (aki nagyon régóta ismeri a srácot) ezt mindenképp meg kell beszélnünk. De igazából nem tudom hogyan kellene. Még sose beszéltünk. Viszont érzem rajta, hogy őt is bántja ez a dolog. Kérlek segítsetek♥ Előre is köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!