Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit évek óta szeretek. Régen nagyon sokat beszélgettünk de utána jött egy másik lány aki tetszett neki de a lány idősebb volt és ezért nem akart a fiúval semmit. Ez már vagy egy éve volt és azóta nem beszéltünk de én még mindig szeretem és gyakran úgy érzem/látom hogy ő "küldi felém a jeleket". Nagyon szeretnék vele újra beszélni de nem tudom hogy hogy mit írjak neki. Kb hetente szoktunk találkozni mert egy baráti körben vagyunk de még azóta nem beszélgettem úgy csak vele. Jövő héten is fogunk találkozni de nem tudom hogy hogy menjek oda hozzá vagy hogy mit írjak neki hogy újra beszélgethessünk.

Légyszives segítő válaszokat írjatok!

2017. aug. 5. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdeklődj,akármiről,akár a volt barátnőjéről vagy bármi.
2017. aug. 5. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:

1. pont nem a volt barátnőjéről kellene érdeklődnie :D

Alakítsd úgy a helyzetet, h amradjatok kettesben ha tudtok. Ülj alapból mellé, legyél érdeklődő és érintsd meg a kezét :D még olyan mondva csinált indokkal, h olyan mintha gyúrnál s megfogod a bicepszét :D

2017. aug. 5. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Üdv!

Ha régen sokat beszélgettetek, ebből indulj ki.

pl.:

"Régebben sokat beszélgettünk. Jó volna megint! Lehet?"

2017. aug. 6. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Légyszi írjatok még!
2017. aug. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!