Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
JoeJOKE kérdése:
Van egy lány Facebookon, és nem tudom, hogy hogyan írjak rá?
Figyelt kérdés
Kéne valamilyen ürügy: Itt gondolok arra, hogy pl.: Elküldök neki egy zenét, mondom, hogy véletlen küldtem el neki, és akkor elkezdünk beszélgetni. Szóval kéne valamilyen ürügy!2017. júl. 6. 13:14
1/9 anonim válasza:
Vagy szimplán ráírsz mindenféle túlbonyolítás nélkül azzal hogy "Szia:) Esetleg lenne kedved beszélgetni?"
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó is lenne, csak már beszélgettünk egy kicsit, és ott a te taktikádat használtam... Nem akarom, hogy azt higgye, hogy túl nyomulós vagyok...
2017. júl. 6. 13:17
3/9 anonim válasza:
Szerintem a véletlen dolgok jók. Már egy csomószor írtak rám így ;)
4/9 anonim válasza:
Ne ilyen összetákolt hülyeségeket írj rá. Írd meg őszintén. Ismerkedni szeretnél vele. Kész vége. Ha már beszélgettetek korábban, akkor meg mi a baj? Amiről beszéltetek múltkor azt említsd meg pl... Hova jell ezt ennyire szétgörcsölni. Hidd el, ha rágörcsölsz és nem jön össze sokkal nagyobbat esel, ls sokan emiatt adják fel, és nyavajognak. Lazán, őszintén, humorosan. Ennyi. Ha megírod neki, hogy ismerkedni szeretnél, akkor már úgyis ha szimpi vagy neki akkor nem utasít el, ha nem, akkor élből kuka.
5/9 anonim válasza:
Ne ilyen összetákolt hülyeségeket írj rá. Írd meg őszintén. Ismerkedni szeretnél vele. Kész vége. Ha már beszélgettetek korábban, akkor meg mi a baj? Amiről beszéltetek múltkor azt említsd meg pl... Hova kell ezt ennyire szétgörcsölni. Hidd el, ha rágörcsölsz és nem jön össze sokkal nagyobbat esel, ls sokan emiatt adják fel, és nyavajognak. Lazán, őszintén, humorosan. Ennyi. Ha megírod neki, hogy ismerkedni szeretnél, akkor már úgyis ha szimpi vagy neki akkor nem utasít el, ha nem, akkor élből kuka.
7/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj... Elküldtem neki azt az üzenetet, hogy szeretném személyesen is megismerni... :) Köszi srácok :)
2017. júl. 6. 14:32
9/9 A kérdező kommentje:
Háát, elhívtam egy randira, hogy szeretnék vele személyesen is megismerkedni :) Még nem írt vissza, de majd fog :D
2017. júl. 8. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!