Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ven egy lány, aki az osztálytársam, és mindketten bejövünk egymásnak. Sajnos mindkettőnk fél lépni, de viszont ő még beszélni is fél velem, viszont facebookon mindig keres. (Tovább lent) 14/f 14/l (? )
Hasonló dolog volt nálam is hiába jött oda hozzám a fiú aki tetszett megszólalni nem mertem ( mondjuk tudtam hogy én nem tetszek a fiúnak és lehet ezért). Próbálkozz minden képpen lehet 4 szemközt,lehet a barátnőivel van akkor jobban feloldödik. Vagy hívd el sétálni (a környezetetekben lébő emberek is befolyásolhatják ezt Pl osztálytársak) Keresd tebis facebookon.
Remélem tudtam segíteni.
15/L
Köszönöm szépen a választ, de ezeket már próbáltam.. De sajnos semmi.. És sajnos oda-vissza vagyok a lányért... Őt meg nem tudom.. Nem érzem úgy mintha ő is vonzódna irántam..
E
Ha nem " meri" tartani veled a szemkontaktust az annak a jele hogy tetszel neki/szeret. Ha pedig neten is írja nemhiszem hogy az érzéseiddel akar játszani. Neten általában könnyebb bedeszélgetni, próbáld meg így megismerni.Sok sikert!
15/L
Ne hagyd magad! Engem is hülyítettek így, de mikor megmondtam, hogy az írogatás meg a célozgatások helyett nekem személyes ismerkedésre van szükségem, egyből eltűntek.
Csak húzzák az ember agyát, mert jó buli, ha valaki odavan értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!