Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok erről? 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? 15/L

Figyelt kérdés
Van két fiú az egyiknek bejovok és folyamatosan nyomul de már nagyon idegesít és nem akarja felfogni hogy nem akarok tőle semmit és voltunk egy rendezvényen ott is úgy viselkedett mintha együtt lennénk és mellettünk volt egy fiú csapat és őket néztem és konkrétan a csuklomat szorította és szó szerint el rangatott onnan mert nem bírta elviselni meg ott van egy másik fiú aki úgyszintén olyanokat ír hogy tetszem neki meg talizzunk meg ilyenek meg hogy a belsőm fogta meg és hogy végre érzi hogy van akivel működne meg ilyenek és ő is tetszik nekem viszont a másik csávó meg olyanokat írogat hogy félt meg fontos vagyok neki és félt attól a csavotok aki nekem bejön de nem kell félteni tőle akkor mondja meg hogy féltékeny egy kicsit hosszú lett ha bármi kérdésének van vagy valami nem tiszta írjatok privátba vagy akar kommentbe számít hogy mit irtok előre is koszii

2017. aug. 2. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, elvárod tőlünk hogy értelmes választ adjunk, erre meg még te vagy felháborodva hogy nem értünk valamit az írásodból.

Ha megtanulsz pontal és vesszővel írni, akkor lehet arról szó, hogy még választ is adunk. De ez amit oda "írtál" egy hányadék munka. Már bocs. De neked pont neked nem kéne felháborodni...

2017. aug. 4. 15:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Én szégyellem magam, esküszöm. :D

Elcseszett egy generációba születtem az biztos.

15L

Mégis mi ezen olyan nagy ügy? Válaszd azt, amelyik neked tetszik. A többivel mit akarsz? Ne szórakozz velük se.

2017. aug. 5. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!