Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső szemmel ti mit gondoltok erről? (kifejtve lent)
Figyelt kérdés
na az van hogy van egy barátom akivel már több mint 1 éve együtt vagyunk.Ugy kb 2 hónapja valami megváltozott az egész kapcsolatba,rákérdeztem nála de azt mondta h nincs semmi baj csak szeret meg minden csak most kicsit összejöttek a dolgok.Közben megtudtam h van más lány aki lehet a képbe.osztálytárs de csak most kezdtek el igy jobban beszélgetni.Rákérdeztem pár hete h van e más lány akivel lenni akar.Mondta h nincs és h ne haragudjak rá de most őő elég instabil állapotba van de attól függetlenül szeret és nagyon örül hogy vagyok neki.Mindig mondja h mennyire jó barátnő vagyok.De közbe meg látom h szinte facen is mindig beszél a lánnyal meg van egy társaságuk ahol együtt is szoktak lógni.Egyszer megnéztem a telefonját h mit beszélget vele ugy általában,és a lányon látom h benne lenne a dologban.A barátom meg őszintén nem tudom néha írt neki olyan dolgokat amiket még anno nekem mikor összejöttün(nem ilyen durva dolgok csak az volt a furcsa h nekem is ugyanez volt.Végül aztán rákérdeztem hogy mégis mi van ezzel a lánnyal.Meg h láttam mit írt neki.Azt mondta ne kössem össze a szálakat meg h nincs semmi szeret s sose csalna meg.Aztán észrevettem h elkezdett sírni,annyira durva volt.szinte fél óráig sírt közben pedig hozzámbújt és ilyen görcsösen kapaszkodott belém.Kérdezgettem h mibaj és mondta h neki mostanában annyira sok minden(otthon nincs semmi baj) csak ő annyira másként látja a világot mint a legtöbb ember.Mondta h neki majd magányra lesz szüksége és tudja h majd miatta fogunkszakítani.Dehogy muszáj lesz majd merthogy majd neki ez kell.Dehogy mennyire fogok majd neki hiányozni és ő nagyon szeretné ha lenne esély arra h 4-5év múlva újra együtt lehetnénk.Mert most egyébként úgy van h én megyek majd el továbbtanulni és ugye távolság lesz.És h ő majd akkor fog szakítani valószínűleg.(ezt csak én gondolom).A nyáron még biztosan együtt leszünk szerintem csak ez az ősz nagy változás lesz.Ti őszintén mit gondoltok?Mivan akkor most a másik lánnyal?Viszont szerintem egy fiú nem sűrűn sír és ez nagy dolog.2017. máj. 29. 13:25
1/2 anonim válasza:
Hidd el a fiúk is szoktak sírni. :D Igazából nem tudom, elég fura és zavaros a történet. Miért kell neki magány? Miért kell szakítanotok ehhez? És amúgy a távolság egy elég "erős" dolog, ha nagyobb a távolság köztetek és úgy is kibírjátok, és együtt vagytok és szeretitek egymást... Nah az nagy dolog szerintem. Valahogy muszáj lenne vele beszélned, de úgy, hogy elmagyarázza hogy most ez így mi. Mi sem fogunk rájönni, mivel nem vagyunk gondolatolvasók, se mágusok se ilyesmi. :)
2/2 anonim válasza:
Neki annyira lesz szüksége magányra, hogy amint te kikerülsz a képből, már a másik csaj szájában lesz.
Tudom, hogy még fiatal vagy, nem fogod megérteni, de amit a pasid csinál, az érzelmi manipuláció, még ha nem is tudatosan teszi. De ösztönösen. Egyértelmű, hogy teljesen rá van indulva a másik csajra, és oda hajtja a vére. Te meg pattintva leszel, de azért tartalékosnak még szívesen megtartana. Ennyi a történet. Valószínűleg vissza is fogja magát könyörögni hozzád, mert az új kiscsajt nem sokáig fogja érdekelni. De ha van eszed, akkor nem pazarlod az idődet tovább egy ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!